ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vitamina B12 - ce este si cum te ajuta? - articole medicale

Vitamina B12 - ce este si cum te ajuta?Vitamina B12 este un nutrient cheie pentru ca sprijina celulele rosii sanatoase si dezvoltarea si buna functionare a celulelor nervoase. Dezvoltarea adecvata a ADN-ului este dependenta de vitamina B12, facand din aceasta un factor nutritiv esential pentru femeile insarcinte.

Life 123 te invata cat este de importanta vitamina B12 pentru buna functionare a organismului.

Sarcina

Datorita beneficiilor aduse de aceasta vitamina, toate femeile insarcinate ar trebui sa ia suplimente vitamina B12. Cele mai multe vitamine prenatale contin vitamina B12, insa nu strica sa consumi alimente ce contin un nivel ridicat de vitamina, precum cerealele, pestele si ficat.

Alaptarea

Cand esti in perioada de alaptare, o parte din vitamina B12 din corpul tau va trece la copil prin laptele matern. Astfel, corpul va avea nevoie de o cantitate suplimentara de vitamina pentru regenerare.

Depresia

Toate vitaminele de tip B ajuta la sanatatea emotionala, asa ca daca te simti slab, obosit si coplesit de depresie, incearca sa asimilezi cat mai multa vitamina B12. Combinatia dintre vitamina b12 si 30 de minute de exercitii pot creste starea ta de bine.

Pierderi de memorie

Daca te confrunti cu pierderi de memorie sau lipsa de claritate mentala, poate este timpul sa incerci o dieta bogata in vitamina B12. Aceasta vitamina este responsabila pentru buna functionare a celulelor nervoase si te va ajuta sa te concentrezi mai bine.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-06-2009/vitamina-b12-ce-este-si-cum-te-ajuta-943513
Vitamina B12 - ce este si cum te ajuta? - articole medicale - startsanatate