ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vitaminele care te scapa de acnee - articole medicale

Vitaminele care te scapa de acneeO alimentatie sanatoasa este aliatul tau de nadejde pentru o piele frumoasa si un organism sanatos. Specialistii americani sunt de parere ca vitaminele din alimentatie joaca un rol determinant (50%) in tratarea acneei.

Cele mai importante sunt vitamina A, B5, C si E. Carentele acestor vitamine din alimentatie sunt principalul motiv al aparitiei acneei.

Vitamina A joaca rol de protectie a tesutului pielii si ajuta la reducerea sebumului, informeaza home-remedies-for-you.com. O dieta bogata in vitamina A contine morcov, cartofi, dovleac, mango, spanac, fructe galbene si portocalii.

Vitamina B5 ajuta la combaterea acneei indirect, prin reducerea stresului, starilor de anxietate si panica, motive ale aparitiei acneei severe. Pentru un echilibru al alimentatiei, ai nevoie de 100 mg de vitamina B5 in fiecare zi, pe care o poti prelua din legumele verzi, conopida, cereale, alune, oua, carne si tarate.

Vitamina C este cel mai bun remediu pentru acnee. Este un antioxidant puternic si protejeaza pielea impotriva infectiilor. Are un rol determinant in cresterea imunitatii organismului, iar bioflavonoidele continute au proprietati antibacteriene si ajuta tesutul sa se refaca rapid.

Ca tratament impotriva acneei, ai nevoie in fiecare zi de 1.600 de mg de vitamina C, pe care o poti prelua din legumele verzi (varza, brocolli), ardeiul rosu iute, chilli, citrice, capsuni sau kiwi.

Vitaminele si suplimentele pe care le gasesti in farmacii ca tratament impotriva acneei contin si vitamina E. Are rolul de a proteja tesuturile de actiunea radicalilor liberi. Mai mult, este vitamina implicata in redarea stralucirii si netezimii pielii. Poate fi preluata din cereale, alune, cartofi, arahide.

Pe langa aceste vitamine, nu uita sa consumi si alimente bogate in zinc, foarte importante in tratamentul natural impotriva acneei. Protejeaza tesuturile si regleaza glandele responsabile de secretiile de sebum. Carnea macra, produsele lactate, pestele, dovleacul, fructele de mare, ouale si cerealele integrale sunt bogate in zinc, deci nu evita sa le consumi in fiecare zi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-08-2010/vitaminele-care-te-scapa-de-acnee-993521




Vitaminele care te scapa de acnee - articole medicale - startsanatate