ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vrei sa slabesti in mod sanatos? Iata cum se poate! - articole medicale

Vrei sa slabesti in mod sanatos? Iata cum se poate!Daca vreti sa slabiti intr-un mod sanatos, cel mai bine este sa faceti schimbari lente, dar constante, prin introducerea de noi produse alimentare sanatoase in dieta pe care o urmati, dar si prin schimbarea stilului de viata.

Este important, totodata, sa reduceti nivelul de toxicitate in organismul dumneavoastra.

Ca sa fiti siguri ca schimbarile pe care le veti face vor avea un efect de lunga durata, urmati cateva din sfaturile Regimes Maigrir.

1. Alcalinizati-va organismul cu apa si alte produse alimentare

Beti cel putin 10 pahare pe zi de apa alcalina. In fiecare zi, adaugati, cat mai mult posibil, urmatoarele ingrediente la dieta dumneavoastra: suc de legume verzi, legume crude proaspete (cum ar fi salata), alge marine si minerale.

Produsele alcaline va vor ajuta sa pierdeti kilograme nedorite si sa aveti o sanatate exceptionala.

2. Beti apa ionizata

Beti apa ionizata, care contribuie la reglarea echilibrului acido-bazic al corpului si care va regla pH-ul. Aceasta apa este bogata in antioxidanti, care incetinesc procesul de imbatranire a celulelor si va pot ajuta sa pierdeti kilogramele in exces.

3. Detoxificati-va organismul

Daca vreti sa slabiti, trebuie sa stiti ca organismul dumneavoastra trebuie curatat atat la exterior, cat si la interior. Unele persoane nu sunt capabile sa piarda kilogramele in plus din cauza problemelor la ficat, cauzate de o alimentatie necorespunzatoare.

Cum poti sa-ti detoxifici organismul? Limitand consumul de zahar, in toate formele sale, cel putin 3 luni, sau luand 10 picaturi de extract de seminte de grepfruit de 3 ori pe zi.

4. Invatati sa spuneti "nu" toxinelor

Majoritatea produselor conventionale (alimentare sau nu) sunt pline de substante chimice toxice. Dupa ce au intrat in corpul dumneavoastra, aceste toxine nu dispar imediat, iar ficatul este "fortat" sa faca ceva cu ele si ajung sa fie stocate sub forma de grasime. Acest produse intra in organism fie prin mancare, atunci cand este vorba de alimente, dar si sub forma cutanata, inhalare etc., cand este vorba de alte produse.

Un mod de a pierde excesul de grasime este de a scapa de aceste toxine. Ideal ar fi sa inlocuiti alimentele pline de toxine cu versiuni mai naturale, mai ecologice.

Totodata, este bine sa scoateti si sa inlocuiti toate produsele toxice de curatare, detergentii de rufe, produsele pentru par si dinti, vopselele de par, sapunurile, deodorantele cu produsele naturale.

Cititi etichetele de pe tot ceea ce cumparati, fie ca este vorba de alimente sau alte produse. Acest lucru este valabil si pentru haine, asa ca este bine sa purtati numai fibre naturale precum lana, bumbac, in. Evitati poliesterul si elastanul (spandex).

Acelasi lucru se aplica in cazul produselor alimentare ambalate si congelate pe care le cumparati. Este bine sa nu consumati alimente conservate, deoarece cutiile de metal au un strat toxic care poate fi transferat in produsul alimentar.

5. Faceti miscare

Exista o mare varietate de exercitii, asa ca alegeti tipul de exercitiu care va place. Miscarea ajuta la curatarea de toxine si aduce substantele nutritive si minerale pentru milioane de reactii enzimatice, care va vor da energie.

O modalitate foarte buna de a face miscare este inotul, mersul cu bicicleta in aer liber, dansul, aerobicul. Exercitiile regulate, pe langa adoptarea unui regim alimentar echilibrat, va vor ajuta sa pierdeti kilogramele nedorite.

6. Consumati grasimi sanatoase

Adaugati grasimi sanatoase la dieta de zi cu zi, caci aceasta este o modalitate buna de a ajuta organismul dumneavoastra sa arda grasimile. Pentru aceasta, este bine sa consumati avocado, ulei de nuca de cocos in stare proaspata, seminte de salvie, seminte de in sau nuci.

Cele mai bune alegeri sunt migdalele, nucile sau alunele si produsele nepasteurizate. Fructele care au coaja lemnoasa sunt o gustare sanatoasa, care furnizeaza proteine si carbohidrati, contribuind la reglarea nivelului de zahar din sange.

7. Relaxati-va si eliberati-va de stres

Acest lucru este foarte important pentru a va construi o stare buna de sanatate si de a pierde kilogramele in plus. Atunci cand stresul este mare, glandele suprarenale interpreteaza aceasta stare ca un pericol si nivelul de cortizol este crescut, ceea ce duce si la cresterea nivelului de glucoza din sange, care inhiba sistemul imunitar.

Stresul duce la cresterea foamei si a dorintei de a manca alimente grase sau dulci, care duc la cresterea in greutate. Deci, daca vreti sa slabiti, trebuie sa va relaxati si sa va eliberati de stres.

Pentru aceasta puteti face pilates, yoga, meditatie, respiratie profunda, masaj, sauna, baie calda cu muzica linistitoare, o plimbare in natura sau orice altceva care va face fericit.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-08-2010/vrei-sa-slabesti-in-mod-sanatos-iata-cum-se-poate-999874




Vrei sa slabesti in mod sanatos? Iata cum se poate! - articole medicale - startsanatate