ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de termeni medicali online

Cauta termeni medicali alfabetic:

SINDROMUL RAZBOIULUI DIN GOLF < Termeni medicali care incep cu litera s < Dictionar medical
sindrom caracterizat printr-o multitudine de boli prezente la 5.000-80.000 de veterani americani dupa întoarcerea din razboiul din Golf (1992).
Etiologia este necunoscuta. Veteranii razboiului din Golf au suferit probabil fie expuneri multiple si separate la un agent individual, fie mai multe expuneri la o combinatie de arme chimice, insecticide, vaccinuri, fum provenit de la arderea petrolului si alti compusi toxici. Totusi, nici una dintre aceste expuneri nu este legata convingator de producerea bolii. Simptomele sunt predominant neurologice, multe au tablou clinic asemanator si constau, în principal, în scaderea capacitatii cognitive cu tulburari de atentie, de memorie, de judecata, insomnie, depresie, fatigabili-tate si cefalee. Sunt, de asemenea, frecvente acuzele de dezorientare, tulburarile de echilibru, vertijul, inape-tenta, mialgiile, slabiciunea musculara, astenia si paresteziile. Cercetarile medicale asupra acestui sindrom sunt continuate si astazi

sindromul Razboiului din Golf - Termeni medicali care incep cu litera s - dictionar medical - startsanatate