ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de termeni medicali online

Cauta termeni medicali alfabetic:

TALASOTERAPIE < Termeni medicali care incep cu litera t < Dictionar medical
Talasoterapia reprezinta folosirea in scopuri terapeutice a proprietatilor climatului marin, al apei de mare , a namolurilor marine, ale nisipurilor de pe litoralul marin si ale algelor marine.
Talasoterapia este indicata in reumatismele degenerative, durerile vertebrale cronice, unele tulburari ginecologice de origine functionala, tulburari gingivale, stari de oboseala fizica sau psihica, convalescenta, sechele ale traumatismelor precum si sechelele chirurgicale.
Contraindicatiile talasoterapiei privesc in principal bolile infectioase in perioada acuta, tulburarile cardiovasculare, hipertiroida sau alergiile la iod, hipertensiunea arteriala, afectiunile otorinolaringologice, cancerele si unele boli de piele.
Durata ideala a acestei cure este de 7 pana la 12 zile, pentru ca organismul sa poata asimila oligoelementele. Pacientul necesita un control medical in momentul sosirii in statiune pentru a se stabili natura, ritmul, intensitatea procedurilor, precum si eventualele contraindicatii. Sunt propuse in principal urmatoarele cure : bai, hidromasaje, dusuri, impachetari cu namol marin sau cu alge, reeducarea in piscine, etc.
Pacientul poate acuza o stare de oboseala dupa a cincea zi, dar efectele benefice vor aparea dupa 15-20 de zile.





Talasoterapie - Termeni medicali care incep cu litera T - dictionar medical - startsanatate