ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

ALOPEXY < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente
Indicatii: Acest medicament poate favoriza cresterea parului . Este indicat pentru tratamentul alopeciei de tip masculin.

Contraindicatii:
Nu trebuie utilizat în urmatoarele cazuri: alergie cunoscuta la minoxidil, propilen glicol sau etanol, subiecti sub 18 ani sau peste 65 ani, afectiuni dermatologice sau alt tratament local concomitent. În caz de dubiu, cereti sfatul medicului sau farmacistului Dvs.

Precautii:
În caz de contact cu zonele sensibile (ochi, piele iritata , mucoase) se va clati abundent zona afectata cu apa. A nu se înghiti. Acest medicament trebuie evitat la femeile însarcinate sau în perioada de alaptare . Pentru a evita eventualele interactiuni între mai multe medicamente, trebuie sa semnalati medicului sau farmacistului Dvs. în mod sistematic, despre orice alt tratament în curs. Nu lasati niciodata la îndemâna copiilor .

Reactii adverse:
Ca orice produs activ, acest medicament poate determina, la unii subiecti, aparitia unor efecte nedorite mai mult sau mai putin suparatoare. Au fost semnalate iritatii , descuamari , mâncarime, reactii alergice. În cazul aparitiei acestor efecte sau a altora, anuntati medicul. În cazuri foarte rare , pot surveni modificari ale tensiunii arteriale sau ale pulsului sau edeme . În aceste cazuri, întrerupeti imediat tratamentul si anuntati medicul.

Compozitie:
Minoxidil 2 g. Excipient hidro-alcoolic q.s.p 100 ml . 55 ml alcool etilic 95° pentru 100 ml .

Administrare:
Uz extern: Aplicati dimineata si seara, câte o doza de 1 ml, pe pielea capului, având drept punct de plecare, centrul zonei afectate. Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 2 ml, indiferent de întinderea zonei de tratat. A nu se aplica pe alte regiuni ale corpului. Dupa aplicare, se vor spala cu atentie mâinile. Nu se va aplica decât atunci când parul si pielea capului sunt perfect uscate. Nu se va usca parul pentru a grabi evaporarea solutiei; actiunea produsului ar putea fi afectata. Prelevati 1 ml de Alopexy cu ajutorul pipetei. Aplicati progresiv, pornind din centrul zonei afectate. Întindeti cu ajutorul degetelor. Experienta capatata în cursul experimentarilor clinice demonstreaza ca au fost necesare doua aplicatii pe zi, timp de 4 sau mai multe luni, pâna la punerea în evidenta a unei stimulari a cresterii parului . Debutul si gradul de raspuns variaza în functie de subiect. Dupa unele observatii, o revenire la starea initiala a aparut în 3-4 luni dupa întreruperea tratamentului. În toate cazurile, trebuie sa va conformati cu strictete indicatiilor medicului.

Ambalaj: Cutie x 1 flacon x 60ml + pipeta (1ml ); (3 ani)
Firma producatoare: LAB. PIERRE FABRE
ALOPEXY - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate