ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

ANSILAN CAPSULE < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente
Indicatii
Neliniste psihomotorie, iritabilitate, agitatie, nevroze, tulburarea concentrarii, stari de incordare psihica, anxietate, tulburari comportamentale. Tulburari cardiovasculare psihosomatice (tahicardie, tulburari de circulatie, dificultati pseudopectanginoase, tulburari precordiale); tulburari respiratorii psihosomatice (sindrom de hiperventilatie, senzatie de presiune si tulburari toracice); tulburari gastrointestinale psihosomatice (greata, senzatie de incarcare a stomacului, spame, colon iritabil).

Contraindicatii
Intrebuintarea medazepamului este contraindicata in caz de miastenia gravis.

Precautii
Daca medazepamul se administreaza impreuna cu neuroleptice, tranchilizante, antidepresive, hipnotice, si analgezice pe baza de morfina, se poate produce potentarea actiunii sedative centrale, astfel ca dozele acestor medicamente trebuie acomodate cu dozele medazepamului in mod corespunzator. in timpul tratamentului cu Ansilan este interzis consumul bauturilor alcoolice. Nu se recomanda administrarea medazepamului in primele luni ale graviditatii. in caz de administrare de lunga durata a derivatilor benzodiazepinici nu este exclus pericolul obisnuintei.
Medicamentul poate influenta capacitatile psihofizice, indeosebi daca se administreaza cu alcool sau cu depresoarele sistemului nervos central. Medicul si farmacistul sunt obligati sa avertizeze pacientul ca in timpul conducerii masinii sa nu se administreze acest medicament.

Reactii adverse
Numai in cazuri exceptionale usoara oboseala sau somnolenta usoara indeosebi la bolnavii in varsta si casectici, uscaciune a gurii, ameteala sau diaree. Reactiile secundare se pot evita prin acomodarea dozei. Rar apare cresterea apetitului sau excitare.

Compozitie
O capsula contine 10 mg medazepam. O capsula mite contine 5 mg medazepam.

Actiune
Ansilanul determina indepartarea incordarii si a anxietatii, astfel incat influenteaza favorabil simptome psihovegetative. S-a dovedit ca fiind foarte eficace in tratarea unui sir de reactii psihosomatice.

Administrare
Pentru adulti doza medie este de 2-3 capsule a 10 mg pe zi, iar in cazuri mai grave, la inceput se pot administra pana la 5 capsule a 10 mg pe zi. Pentru multi bolnavi si pentru copii, de obicei, sunt suficiente 3-4 capsule mite pe zi.ANSILAN, CAPSULE - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate