ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

ANTIARTRITIC NATURAL CAPSULE < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente
Indicatii:
Repara structurile articulare si intervertebrale distruse, reduce disconfortul si mareste mobilitatea articulatiilor in situatii de uzura marcata, la batrani si sportivi. Eficienta maxima in tratamentul artritei si osteoartritei reumatoide, a bolilor degenerative si inflamatorii articulare. Indicat in prevenirea si tratamentul osteoporozei, hipocalcemiei, spasmofiliei si tetaniei.

Contraindicatii:
Femei gravide, dupa interventii chirurgicale, plagi care necesita revascularizare, hipercalcemie, litiaza calcica.

Precautii:
A nu se depasi doza stabilita! A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse:
La dozele recomandate, nu exista reactii adverse.

Compozitie:
Glucosamina (sulfat) 250 mg, cartilaj de rechin 62,5 mg, calciu (citrat) 25 mg, calciu (gluconat) 25 mg, vitamina D3 (cholecalciferol) 50 UI, mangan 6,25 mg, curcumina (extract de radacina de Curcuma longa) 25 mg, gelatina hidrogenata 62,5 mg.

Actiune:
Glucosamina este o substanta produsa de organismul uman, al carei rol fiziologic este de stimulare a sintezei de glicosaminoglican, componentul structural de baza al cartilajului articular si vertebral si al colagenului. Cartilajul de rechin este o sursa naturala de calciu si fosfor. Efectul sau antiinflamator se datoreaza mucopolizaharidelor (condroitina, glicosaminoglican) si proteinelor din compozitie, care blocheaza angiogeneza, reducand inflamatia si durerile articulare. Calciul, in asociatie cu vitamina D (fixatoare de calciu), previne si trateaza osteoporoza, spasmofilia, tetania, decalcifierea oaselor si hipocalcemia. Curcumina (extractul de turmeric - Curcuma longa) are un efect antiinflamator comparativ cu fenilbutazona si cortizonul, realizat prin mai multe mecanisme: inhibarea agregarii plachetare (prin inhibarea sintezei tromboxanului), favorizarea fibrinolizei, inhibarea raspunsului neutrofilelor la stimuli variati implicati in procesul inflamator, stimularea eliberarii corticosteroizilor. Actiunile antiinflamatoare, analgezice si antitumorale ale Antiartriticului natural sunt lipsite de efectele secundare si de reactiile adverse nedorite ale medicatiei clasice cu antiinflamatoare steroidiene (cortizonul) si nesteroidiene (fenilbutazona, indometacinul etc.).

Mod de administrare:
1-3 capsule pe zi, de preferinta 120 zile, sau dupa sfatul medicului.ANTIARTRITIC NATURAL, CAPSULE - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate