ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

ANTIOXIDANTI TABLETE < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente
Indicatii:
Preventiv si curativ in boli cronice cardio-vasculare, cerebrale si degenerative, tulburari coronariene, ateroscleroza, cataracta, boli infectioase, hepatita, ciroza, neoplasm. Intervine in ameliorarea simptomelor legate de varsta si intarzie procesul natural de imbatranire. Se recomanda persoanelor active, surmenate fizic sau intelectual, celor care lucreaza in medii poluante sau cu radiatii, fumatorilor.

Contraindicatii:
Nu exista.

Precautii:
A nu se depasi doza stabilita! In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse:
Nu exista.

Compozitie:
Beta caroten (pro-vitamina A) 2 500 UI, vitamina E 25 UI, vitamina C (acid ascorbic) 50 mg, seleniu (selenat de sodiu) 25 g.

Actiune:
Neutralizeaza radicalii liberi (compusi chimici instabili), care produc distrugeri oxidative in celulele si tesuturile umane. Stimuleaza imunitatea organismului si respiratia celulara. Intervine in sinteza nucleoproteinelor, impiedica formarea placilor de aterom, reduce riscul bolilor coronariene, creste durata de viata si intarzie procesele degenerative ale imbatranirii.

Mod de administrare:
Adulti: 1-2 tablete pe zi, preferabil dupa masa.ANTIOXIDANTI, TABLETE - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate