ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

ACTIVELLE < Medicamente care incep cu litera A < Dictionar Medicamente
Activelle ® este un produs de terapie combinata continua, cu doza redusa de hormoni.

Discul calendar Activelle ® are 28 de comprimate albe care contin 1 mg 17 estradiol si 0,5 mg noretisteron acetat (NETA). Se adreseaza femeilor aflate la menopauza care nu mai doresc sa aiba ciclu menstrual (incidenta singerarilor fiind unul dintre motivele principale pentru care femeile vor sa discontinue TSH).

Doza de hormoni a produsului A ctivelle ® a fost testata in cadrul numeroaselor studii si trialuri clinice. Rezultatele au dovedit ca aceasta este doza ideala pentru inlaturarea eficienta a simptomelor si asigurarea unui profil de siguranta si tolerabilitate foarte bun. A ctivelle ® inlatura semnificativ buferurile si alte simptome asociate menopauzei dupa doar 4 saptamani de tratament . A ctivelle ® este alegerea in tratamentul simptomelor asociate deficientei estrogenice la femeie aflate la 1 an de la instalarea menopauzei . In ceea ce priveste castigarea in greutate, studiile clinice au demonstrate ca A ctivelle ® media greutatii corporale nu se modifica semnificativ dupa 12 luni de tratament .

Activelle® este TSH combinata continua ideala pentru tratamentul simptomelor menopauzei , atunci cand este initiata precoce , inlaturarea eficienta a ciclului menstrual si protectia pe termen lung a sistemului osos.

Producator:

NovoNordisk

Activelle ® - medicamente care incep cu litera A - dictionar medicamente - startsanatate