ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

BACTROBAN UNGUENT NAZAL < Medicamente care incep cu litera B < Dictionar Medicamente
Indicatii: Eliminarea starii de purtator nazal de stafilococi, inclusiv Staphylococcus aureus meticilino-rezistent (MRSA ).

Compozitie: Bactroban unguent nazal : mupirocina 2% G/G in parafina moale, alba , continand un ester de glicerina .
Introducere: Bactroban este un nou antibiotic, atat in ceea ce priveste structura chimica, cat si modul de actiune, pentru uz topic exclusiv.

Bactroban este un agent antibacterian topic, activ fata de microorganismele responsabile de majoritatea infectiilor cutanate , ex. Staphylococcus aureus, inclusiv tulpinile meticilino-rezistente, alti stafilococi si streptococi. De asemenea, este activ fata de germenii gramnegativi, cum sunt Escherichia coli si Haemophilus influenzae.

Dozaj si mod de administrare: Adulti si copii : Bactroban unguent nazal trebuie aplicat in portiunea anterioara a narinelor, de 2-3 ori pe zi, astfel: o mica cantitate de unguent, de dimensiunea unui varf de chibrit, se depune pe pulpa degetului mic unguentul se aplica in interiorul unei nari ; se repeta aplicarea unguentului si in cealalta nara; se comprima ambele narine concomitent; acest lucru permite difuzarea unguentului in interiorul narinelor. La copiii mici si pacientii aflati in stare grava, pentru aplicarea unguentului se utilizeaza un mic tampon. Starea de purtator nazal dispare in mod normal intr-un interval de 5-7 zile de la inceputul tratamentului.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la oricare dintre constituentii Bactrobanului unguent nazal .

Precautii: Ca si in cazul celorlalte preparate topice , trebuie evitat contactul cu ochii.
Folosirea in cursul sarcinii: Studii pe animale de laborator nu au evidentiat efecte teratogene. Totusi, nu exista date clare privind siguranta administrarii de Bactroban in cursul sarcinii.

Reactii adverse: Studiile clinice au relevat unele reactii adverse minore limitate la locul aplicarii, cum ar fi o senzatie tranzitorie de arsura.

Forma de prezentare: Bactroban unguent nazal : tub cu 3 g unguent .

Conditii de pastrare: La loc racoros (sub 25 grade Celsius). Unguentul ramas la sfarsitul perioadei de tratament se arunca.
Informatii suplimentare: Pentru a favoriza difuzarea unguentului, preparatul incorporeaza un ester de glicerina , ca substituent al lanolinei. Acesta se bazeaza pe trigliceride sintetice ce contin acizi grasi naturali, cu un potential de sensibilizare redus. Pentru tratarea infectiilor bacteriene cutanate , trebuie utilizat Bactroban uguent. A se vedea formula si indicatiile aditionale ale unguentului Bactroban sau a se contacta producatorul pentru detalii.

Producator: Smithkline Beecham
BACTROBAN,unguent nazal - medicamente care incep cu litera B - dictionar medicamente - startsanatate