ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

BARAKA 100 MG CAPSULE GELATINOASE MOI < Medicamente care incep cu litera B < Dictionar Medicamente
Indicatii:
Alinarea tusei si minimalizarea manifestarilor bolilor cailor respiratorii superioare; prevenirea aparitiei crizelor paroxistice de astm bronsic si tuse convulsiva; cresterea vitalitatii organismului si prevenirea aparitiei oboselii zilnice; cresterea imunitatii organismului in special in timpul diverselor boli si in convalescenta.

Compozitie:
Fiecare capsula contine: ulei de seminte de chimen negru 100 sau 450 mg.

Actiune:
Capsulele de Baraka contin ulei de seminte de chimen negru (ulei de seminte El-Baraka), acestea avand in compozitie diversi constituenti: acizi grasi, glicozide, compusi fenolici, caroten, minerale (fier si fosfor) si cateva enzime digestive. Uleiul natural din capsulele de Baraka este bine cunoscut pentru eficacitatea lui in tratamentul unei game largi de afectiuni si pentru imbunatatirea functiilor intregului organism. Are efect antispastic, benefic in toate cazurile de tuse, astm bronsic si flatulenta. Uleiul de seminte de chimen negru are de asemenea efect stimulent si este foarte benefic cand se administreaza concomitent cu luarea unor masuri specifice, in tratamentul migrenei si depresiei respiratorii. De asemenea creste fluxul biliar si are efect diuretic si antibacterian. Capsulele de Baraka contin ulei natural pur fara aditivi din semintele de Baraka, cu activitate terapeutica intr-o gama larga de afectiuni, pentru cresterea vitalitatii organismului si a imunitatii naturale.

Mod de administrare:
1-2 capsule de 3 ori pe zi.BARAKA 100 MG, CAPSULE GELATINOASE MOI - medicamente care incep cu litera B - dictionar medicamente - startsanatate