ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

CALIBRUM ACTIVIN < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente
Multivitaminele (mai corect polivitaminele si preparate poliminerale) sunt originale ca reactie la nevoile populatiei moderne pentru a suplini dozele optime de vitamine si minerale ale organismului.

Un produs cu multivitamine se caracterizeaza prin doua mari avantaje si anume: comfortul în utilizare (nu este necesar sa se utilizeze un numar de vitamine , totul find continut într-o capsua), si dozarea optima (o cantitate de vitamine si minerale continut de produs corespunde precis la nevoile D-voastra pentru suplimentarea acestor substante). Compozitia asigura disponibilitatea biologica a acestor constituenti si maxima utilizare a acestora.

CALIBRUM ActiVin
Despre vitamine
Vitaminele sunt substante care sunt necesare inevitabil de catre organism, dar în acelasi timp nu pot fi produse de organism. De aceea admnistrarea de vitamine trebuie facuta prin alimente vitaminele afecteaza aproape toate functiile corpului (de la sistemul imunitar pâna la corecta functionare a metabolismului ) lipsa lor sau prezenta în exces poate produce tulburari de sanatate.

Din pacate, modul modern de viata si modul de hranire nu sunt optime, si nu toate vitaminele si mineralele necesare pot fi obtinute din alimente . Exista riscuri de dezvoltare a unor stari cronice, boli cardiovasculare, tumori maligne, osteoporoza , procese degenerative variate asociate cu îmbatrânirea la foarte multe persoane.
Profesorii de la Universitatea Harvard, Kathleen M.Fairfield si Robert H. Fletcher, recomanda pentru toti pacientii adulti sa utilizeze 1 comprimat zilnic cu multivitamine recomandarea acestora se bazeaza pe beneficiile administrarii suplimentare de acid folic , vitamina B12 si B6 pentru profilaxia bolilor cardiovasclare, vitamina D, K si calcu pentru profilaxia starilr maligne si osteoporoza .
(Sursa: vitamine pentru boli cronice preventive la adulti, Autori: Kathleen M. Fairfield MD, Dr. PH; Robert H. Flethcher, MD, M. Sc.; publicat în junalul American periodic Medical asociaton – JAMA 2002, 287:3116-3126, si JAMA 2002, 287:3127-3129)

Calibrum® multivitamine

CALIBRUM® multivitamine contine toate elementele esentiale (13 vitamine , beta caroten , 14 minerale si în plus, o mixtura de flavonoide din struguri ActiVin GSE 2000) în compozitie care corespunde precis la stulul de viata din prezent si necesitatile de dieta a persoanelor active.
De aceea , utilizarea CALIBRUM® mltivitamine este recomandata de medici specialisti.
CALIBRUM® este utilizat ca supliment alimentar penru toti adultii care nu prezinta o balanta optima si alimente variate din diverse motive (de exemplu câteva portii de legume zilnic, o cantitate suficienta de fibre si produse lactate, etc.) necesarul zilnic este de 1 comprimat filmat CALIBRUM® multivitamine pentru toate persoanele aflate în activitate maxima.
(SURSA: Declaratie pe probleme de supliment de Vitamine si Minerale în Republica Ceha la produsul CALIBRUM®).

CALIBRUM® aduce ceva în plus

Specialistii nostrii urmeaza tot timpul cele mai noi tendinte în sfera de alimentatie sanatoasa si viata sanatoasa. Acestia strâng informatii si date despre substantele care pot îmbunatati compozitia CALIBRUM® multivitamine si chiar mai mult. În prezent ActiVin GSE 2000 se numara printre acestea.
Multi dintre D-voastra au auzit cu siguranta despre asa numitul paradox francez. Poporul francez este binecunoscut prin faptul de a fi gurmanzi si de aceea se supun riscului de depozitare a grasimilor . Totusi, de fapt se întâmpla invers. Poporul francez sufera de cresterea nivelului de colesterol , dar prezinta cea mai scazuta rata de boli cardiovasculare si ateroscleroza . Profesionistii atribuie acest fapt la consumul crescut de vin rosu, care este o alta caracteristica a poporului francez.
ActiVin GSE 2000 este o mixtura speciala de flavonoide obtinute din extractia din struguri rosii.

Ce se poate astepta de la ActiVin?

ActiVin exercita în general efecte pozitive asupra organismului, si pe deasupra se caracterizeaza prin numeroae proprietti protective. Faciliteaza relaxarea în mediul nefavorabil din jurul nostru, este eficient în profilaxia îngrosarii arterelor, de exemplu în scleroza arteriala . ActiVin GSE 2000 actioneaza împotriva depozitelor de colesterol în vase, împotriva inflamatilor (chiar în caz de boli cronice) si este implicat în îmbunatatirea reactiilor imunitare ale organismului. Exemple interesante a efectului ActiVin GSE 2000 includ abilitatea de a proteja celulele de distrugere (în special la fumatori trebuie avuta grija) sau la reducerea riscului de infarct miocardic.
ActiVin este unul din cele mai importante substante ce asigura un stil de viata sanatos.
Efectele acestuia au fost verificate de numeroase studii clinice si experimentale.

Producator
ZENTIVA, a.s., U kabelovny 130, Dolny Mecholupy 102 37 Praga 10 Republica Ceha.
CALIBRUM ActiVin - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate