ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

CIPROLET < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente
Indicatii: Tratamentul unei largi varietati de infectii externe oculare si a complicatiilor cauzate de bacterii susceptibile. Asemenea infectii sunt: conjunctivita acuta si subacuta, conjunctivita mucopurulenta, blefaroconjunctivita, blefarita, ulcer corneean bacterian cu sau fara

“hypopion”, keratita bacteriana sau kerato conjunctivita , dacriocistita cronica, meibomianita, profilaxia preoperatorie în chirurgia oculara , tratamentul infectiilor post -operatorii, infectiile externe oculare cauzate de traumatisme prin corpuri straine si alte infectii oculare care nu raspund la alte tratamente.

Contraindicatii:
Ciprolet solutie uz oftalmic este contraindicat la pacientii cu hipersensibilitate la unul din componentii produsului.

Precautii:
Ciprolet solutie uz oftalmic nu este injectabila, nu trebuie niciodata injectata sub-conjunctival si nici direct introdusa în camera anterioara a ochiului. Daca iritarea persista sau se accentueaza, se sisteaza administrarea si se recomanda consultarea medicului. Nu se atinge picuratorul deoarece aceasta ar putea determina contaminarea solutiei. Daca apare iritatie sau hipersensibilitate la medicament, se opreste utilizarea preparatului si se trece la o alta terapie adecvata. Nu a fost stabilita siguranta în administrare la femeile gravide sau care alapteaza. De evitat folosirea la copiii aflati în crestere sau la adolescenta. Se va folosi solutia în interval de maximum o luna de la deschiderea flaconului.

Reactii adverse:
Ciprolet solutie uz oftalmic este de obicei tolerata de majoritatea pacientilor. Usoare senzatii de întepatura si congestie conjunctivala au fost observate la un numar mic de pacienti. Nu a aparut necesitatea întreruperii administrarii la nici un pacient.

Actiune:
Ciprolet solutie uz oftalmic este o solutie apoasa sterila, izotonica de Ciprofloxacina clorhidrat, un puternic derivat de fluorchinolona cu activitate bactericida împotriva unui spectru larg de bacterii patogene grampozitive si gramnegative. Ciprolet solutie uz oftalmic este utilizat în tratamentul unei largi varietati de infectii oculare externe. 1 ml contine Ciprofloxacina clorhidrat USP echivalentul a Ciprofloxacina 3 mg Clorura de benzalconiu 0,02% v/v

Administrare:
Infectii oculare: În afectiuni usoare, la moderate, instilati una sau doua picaturi în ochiul (ochii) afectat (afectati) o data la patru ore. În infectii severe se instileaza doua picaturi în ochiul (ochii) afectat (afectati) la fiecare ora pâna la ameliorarea starii acute, urmat de reducerea tratamentului.

Doza: 3mg/ml -5ml
Ambalaj: Flacon x 5ml

Firma producatoare: REDDY S LABORATOIRES
CIPROLET - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate