ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

COENZYME Q10 COENZIMA Q10 CAPSULE < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente

vitamine

Indicatii:
Preventiv si curativ in: boli cardiovasculare (cardiomiopatie, distrofie musculara, encefalomiopatie mitocondriala, infarct miocardic). Eficienta in tratamentul paradontozei, afectiuni ale ficatului, pancreasului, alergiilor, astmului si diabetului zaharat insulino-dependent. Ca parte integranta in tratamentul bolilor degenerative ale SNC, Alzheimer, schizofreniei, cancerului, SIDA. Poate fi asociata eficient programelor de slabire. Intarzie procesele naturale ale imbatranirii, regleaza metabolismul si mentine un tonus general ridicat.

Contraindicatii:
Nu exista.

Precautii:
In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse:
Nu exista.

Compozitie:
Coenzima Q10 (ubiquinona) 15 mg.

Actiune:
Coenzyma Q10 este o vitamina naturala din clasa ubiquinone, componenta organica esentiala pentru buna functionare a organismului. Este un antioxidant major care intervine in procesele de oxidoreducere celulara. Activa in procesul de fosforilare ADP si trecere in ATP, regleaza metabolismul energetic celular si ajuta la realizarea tuturor reactiilor chimice din organism. Revitalizeaza sistemul imunitar, tonifica inima, normalizeaza presiunea sanguina, inhiba sinteza colesterolului, scade glicemia, creste nivelul de energie din corp, imbunatateste oxigenarea celulara si intarzie efectele imbatranirii naturale.

Mod de administrare:
Doza de mentinere: 15-45 mg/zi.
Afectiuni usoare ale sistemului imunitar: 60-120 mg/zi.
Parodontoze: masaj gingival cu continutul unei capsule de 2-3 ori/zi (nu se consuma nimic timp de o ora) concomitent cu administrarea orala.
Afectiuni grave: dupa sfatul medicului.

COENZYME Q10 (COENZIMA Q10), CAPSULE - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate