ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

CREACON INSTANT PROTEIN PULBERE < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente

combinatii

Indicatii:
La persoane sanatoase cu un necesar nutritional crescut: copiii si adolescentii in perioadele de crestere accelerata; gravide; femei care alapteaza; sportivi; oameni care depun efort fizic intens; in caz de suprasolicitare intelectuala; varstnici. De asemenea, Creacon este recomandat si bolnavilor: pacientii care sufera de boli infectioase severe: TBC, SIDA sau altele (neoplasm); pacienti aflati in convalescenta dupa boli grave sau dupa interventii chirurgicale importante; copii suferind de malnutritie, distrofii. De asemenea, persoanele care urmeaza un regim alimentar restrictiv in vederea scaderii ponderale (cura de slabire), necesita reechilibrarea dietei prin supliment de vitamine si minerale. Creacon constituie pentru toate aceste categorii de persoane un supliment alimentar contri-buind la reechilibrarea organismului prin completarea alimentatiei cu elemente esentiale si a caror carenta ar produce tulburari severe.

Compozitie:
Creacon se prezinta sub forma de plicuri continand 15 g pulbere cu urmatoarea compozitie: Proteine: (N x 6,38) 50,4%; carbohidrati 31,4 %; grasimi 5,1%; calorii 60,3; sodiu 30 mg; potasiu 116 mg; calciu 160 mg; magneziu 15 mg; fosfati 132 mg; fier 2,5 mg; cupru 0,25 mg; iod 0,25 mg; mangan 0,35 mg; zinc 0,12 mg; vitamina A 1 250 UI; vitamina B1 1,30 mg; vitamina B2 1,30 mg; vitamina B6 0,13 mg; vitamina B12 0,50 mg; acid folic 10,0 mg; calciu pantotenat 1,30 mg; niacinamida 3,75 mg; vitamina C 15,0 mg; vitamina D 125 UI; biotina 5 mg; coline bitartrate 10,0 mg; inozitol 12,5 mg.

Actiune:
Creacon este un supliment alimentar constituit dintr-un amestec de proteine complexe (toti aminoacizii esentiali), glucide, lipide, minerale si vitamine hidro- si liposolubile, componente care participa la constituirea elementelor structurale ale organismului si la desfasurarea normala a proceselor metabolice.

Mod de administrare:
Creacon se utilizeaza in doze de 1 - 2 plicuri, administrate de 1 - 3 ori pe zi, in functie de varsta pacientului si de necesitatile sale nutritionale. Continutul unui plic se dizolva in 100 ml lapte, suc de fructe sau apa calda, obtinand o bautura cu aroma de vanilie, tonifianta si deosebit de usor de administrat la toate varstele.

CREACON INSTANT PROTEIN, PULBERE - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate