ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

CYCLO 3 FORTE CAPSULE < Medicamente care incep cu litera C < Dictionar Medicamente

Indicatii:
Tratamentul afectiunilor circulatorii venoase (senzatie de greutate si dureri in picioare, sindrom de oboseala in picioare). Tratamentul sangerarilor (altele decat sangerarile menstruale) din timpul terapiei cu pilule contraceptive cu doze mici sau a sangerarilor asociate cu prezenta unui dispozitiv intrauterin. Folosit pentru tratamentul simptomelor functionale asociate cu crize acute de hemoroizi.

Precautii:
Daca apar o senzatie de greata sau deranjamente gastrice, este preferabil ca Cyclo 3 sa se administreze la inceputul meselor. in caz de dubiu, consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.Sarcina si alaptare: Informati medicul daca sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare.

Reactii adverse:
La fel ca toate medicamentele eficiente, acest produs poate determina, la anumite persoane, unele efecte nedorite. Au fost raportate unele tulburari gastrointestinale minore (greata, dureri de stomac, arsuri, gust amar, diaree). Daca observati un efect advers, descris sau nu in acest prospect, nu ezitati sa informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.

Compozitie:
Extract de Ruscus aculeatus continand 22% heteroside sterolice 150 mg; Hesperidin metil chalcona 150 mg; Acid ascorbic 100 mg. Excipient pentru o capsula: talc, stearat de magneziu, silice coloidala (aerosil R972), polioxietilenglicol 6000. Compozitia invelisului capsulei: corpul: galben de quinolina E104, galben E110, bioxid de titan E171, gelatina; capul: galben oranj S, bioxid de titan E171, gelatina.

Administrare:
Doza obisnuita este de 2-3 capsule zilnic; pentru tratamentul simptomelor acute de hemoroizi: 4-5 capsule pe zi. in toate cazurile urmati exact prescriptia medicului dumneavoastra.

CYCLO 3 FORTE, CAPSULE - medicamente care incep cu litera C - dictionar medicamente - startsanatate