ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

DROPERIDOL SOLUTIE INJECTABILA FIOLE < Medicamente care incep cu litera D < Dictionar Medicamente
Indicatii: Se recomanda: in combinatie cu Fentanyl injectabil, in tratamentul neuroleptanalgezic la pacientii varstnici, cu circulatie labila, cu stare generala alterata; in tratamentul agitatiei psihice post -operatorii;

in caz de intoxicatii de diverse origini, in socuri si in tratamentul complex al arsurilor, chiar in prezenta insuficientei cardiace , hepatice sau renale; in pregatirea pentru anestezie de diferite tipuri, examinari instrumentale, endoscopie.

Compozitie: Fiecare fiola (10 ml ) contine 25 mg de 1- I1- i4 (p-fluorofenil)-4-oxobutils -1,2,3,6-tetrahidro-4-piridilS benzimidazolin-2-ona.

Contraindicatii: Parkinsonism.

Mod de administrare: Adulti: Pregatirea pentru chirurgie: 2,5-5 mg (1-2 ml ) i.m., cu 15-45 minute inainte de interventia chirurgicala. Anestezie chirurgicala: 15-20 mg (6-8 ml ) i.v.. Mentinerea anesteziei in cazul interventiilor chirurgicale de lunga durata: se vor administra, repetat, doze de 2,5-5 mg (1-2 ml ). Perioada postoperatorie: 2,5-5 mg (1-2 ml ) i.m.. La nevoie, doza poate fi repetata. Copii: Pregatirea pentru chirurgie: 0,1 mg/kg corp, i.m., inaintea interventiei chirurgicale. Anestezie chirurgicala: 0,2-0,4 mg/kg corp, i.v. sau 0,3-0,6 mg/kg corp, i.m.. Dozele vor fi modificate in functie de starea pacientului. Tratament combinat: poate fi utilizat in combinatie cu Fentanyl, daca exista o echipa anesteziologica bine antrenata si un echipament adecvat.

Efecte secundare: Pot aparea simptome extrapiramidale care se trateaza prin administrare de agenti antiparkinsonieni. In cazul supradozarii sau hipovolemiei severe, poate aparea scaderea presiunii sanguine. In cazul supradozarii, se administreaza simptomatice, iar in cazul hipovolemiei, se realizeaza repletia volemica.

Interactiuni medicamentoase: Se poate administra, cu precautie, impreuna cu benzdiazepine (le sporeste efectul).

Forma de prezentare: Cutii de 50 fiole a 10 ml .
Producator: Richter Gedeon
DROPERIDOL, solutie injectabila, fiole - medicamente care incep cu litera D - dictionar medicamente - startsanatate