ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

EPUROX UZ OFTALMIC < Medicamente care incep cu litera E < Dictionar Medicamente

Indicatii:
Fiind un preparat biologic cu rol in atenuarea actiunii toxice a radicalilor de oxigen, Epurox are o activitate antiinflamatoare semnificativa, fiind indicat in tratamentul opacitatii cristaliniene (cataracta) si al altor afectiuni oculare cu caracter inflamator.

Contraindicatii:
Nu se recomanda administrarea Epurox femeilor in timpul sarcinii si in perioada de alaptare, precum si persoanelor cu teren alergic.

Reactii adverse:
Uneori, poate sa apara o usoara iritatie locala.
Conditii de pastrare: Se pastreaza la temperaturi cuprinse intre +4C si +8C. Termen de valabilitate: 2 ani.

Compozitie:
Epurox este un produs biologic compus din superoxid dismutaza (SOD) si piruvat de sodiu; SOD este obtinuta prin prelucrarea unui precipitat intermediar al procesului tehnologic de obtinere a albuminei din sange placentar uman prin precipitari repetate cu etanol. Acest precipitat nu contine AgHBs, Ac anti HCV si Ac anti HIV1-2, conform testelor specifice acestor virusuri, efectuate pe fiecare lot prelucrat in vederea obtinerii SOD. Epurox are activitate de anulare sau atenuare a efectelor toxice ale radicalilor de oxigen, astfel incat este utilizabil in tratarea componentei inflamatorii ce intervine in patogenia diferitelor boli. Aspect: Solutie limpede; la +4°C poate aparea un slab sediment grunjos. Este livrat in cutii cu 1 flacon de 10 ml continand 5 ml Epurox per flacon. Prezervant: Tiomersalat de sodiu 1/10 000.

Mod de administrare:
Instilatii in sacul conjunctival, de 3 ori pe zi cate o picatura (dupa sfatul medicului). Inaintea fiecarei administrari, flaconul se incalzeste in palma; nu se recomanda administrarea la temperaturi mai mici de +20°C. Din momentul deschiderii, flaconul este valabil numai doua saptamani.

EPUROX, UZ OFTALMIC - medicamente care incep cu litera E - dictionar medicamente - startsanatate