ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

EUROSEPT COMPRIMATE PENTRU SUPT < Medicamente care incep cu litera E < Dictionar Medicamente
Indicatii: Profilactic si adjuvant in tratamentul infectiilor acute cu poarta de intrare sau localizare bucofaringiana: angine , tratamentul postoperator dupa amigdalectomie . In stomatologie: gingivite , stomatite , parodontoza, extractii dentare. In profilaxia racelii comune si a gripei.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 de comprimate pentru supt.

Compozitie: Un comprimat contine: 100 mg acid ascorbic , 3 mg ulei volatil de eucalipt , 0,1 mg balsam de Tolu, 1 mg beta- caroten , excipienti.

Actiune terapeutica: Acidul ascorbic , sau vitamina C, are rol esential in biogeneza substantei intracelulare, intervenind in procesele metabolice de oxidoreducere, in metabolismul glucidelor, proteinelor si lipidelor . Actioneaza substitutiv in starile de deficit de acid ascorbic , corectand tulburarile specifice. Grabeste vindecarea plagilor, creste rezistenta capilarelor, mareste rezistenta la infectii. Asocierea acidului ascorbic cu componente de origine vegetala ( ulei volatil de eucalipt , balsam de Tolu, beta- caroten ) a condus la obtinerea unui sinergism de actiune la nivel bucofaringian. Actiunea acidului ascorbic este completata de actiunea dezinfectanta a cailor respiratorii a balsamului de Tolu si cea antiseptica a uleiului volatil din frunzele de eucalipt .

Contraindicatii: Hipersensibilitate la una din componentele formulei.

Reactii adverse: Manifestari de iritatie locala sau gastrica dupa administrare excesiva, reversibile dupa intreruperea tratamentului.

Mod de administrare: Adulti: 4-5 comprimate/zi, timp de 3-4 zile. Copii peste 4 ani: 1-2 comprimate/zi. Comprimatele se lasa sa se topeasca lent in gura, imediat dupa masa. Se recomanda sa nu se bea sau sa se manance timp de 2-3 ore dupa administrare de Eurosept.

Conditii de pastrare: Se pastreaza ferit de caldura, lumina si umiditate.
Producator: Europharm
EUROSEPT, comprimate pentru supt - medicamente care incep cu litera E - dictionar medicamente - startsanatate