ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

GINSENG SIROP < Medicamente care incep cu litera G < Dictionar Medicamente

 
plante

Indicatii:

Imbunatateste activitatile fizice si mentale; indeparteaza starea de oboseala si slabiciune; creste rezistenta naturala a organismului, fiind util in timpul diverselor boli si in convalescenta; creste metabolismul celular.

Compozitie:

Fiecare 100 ml contin: extract de ginseng 0,933 g.

Actiune:

Ginsengul din sirop este radacina uscata a varietatii coreene Panax Ginseng, care contine o combinatie importanta de ingrediente fiziologice, incluzand ginsenozidele (saponine), uleiuri, fitosteroli, carbohidrati, aminoacizi, vitamine, minerale si unele enzime. Studiile au demonstrat ca extractul de ginseng, administrat oral, are o gama larga de activitati farmacologice. Imbunatateste functiile psihomotorii, inlaturand starea de oboseala si fiind un important factor antistres. De asemenea, compusii ginsengului actioneaza direct pe celulele organismului si promoveaza sinteza de ADN si proteine, avand ca rezultat cresterea activitatii specifice a enzimelor implicate in metabolismul celular. Ginsengul are, de asemenea, un efect de potentare a activitatii imunologice mediata celular, de crestere a rezistentei naturale a organismului si de scurtare a perioadei de convalescenta dupa diverse boli, interventii chirurgicale si alte evenimente debilitante.

Mod de administrare:

Copii sub 2 ani: 1 lingurita pe zi, luata in timpul mesei de dimineata. Copii intre 2-6 ani: 2 lingurite, luate in timpul mesei de dimineata. Copii intre 6-12 ani si adulti: 1 lingura, luata in timpul mesei de dimineata. Daca este necesar, doza se poate dubla in prima zi de tratament, luandu-se o doza dimineata si a doua doza in timpul mesei de pranz. Administrarea Ginsengului-sirop trebuie continuata pentru cateva luni, pentru a avea rezultate maxime.
Atentie ! A se agita bine sticla inainte de fiecare utilizare. O usoara tulburenta a solutiei naturale este normala.

GINSENG, SIROP - medicamente care incep cu litera G - dictionar medicamente - startsanatate