ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

GYNO CANESTEN 1 < Medicamente care incep cu litera G < Dictionar Medicamente
Indicatii: Infectii ale regiunii genitale ( vaginite ) provocate de fungi (mai ales Candida ) si suprainfectii provocate de bacterii sensibile la Candida . De asemenea: Torulopsis glabrata, Rhodotorula, bacterii grampozitive si gramnegative in leucoree infectioasa, vaginite , suprainfectii.

Trichomonas: pentru tratamentul trichomonazei, este necesara medicatie orala cu un antitrichomonazic.

Prezentare farmaceutica: Cutie cu 1 comprimat vaginal + 1 tub de crema vaginala - 20 g, in blister + aplicator. Terapie cu 1 doza .

Compozitie: 1 comprimat vaginal contine 0,5 g clotrimazol . Alti ingredienti: pentahidrat de calciu lactat , poli (1-vinil-2-pirolidon), bioxid de siliciu foarte dispersat, lactoza, stearat de magneziu , metil hidroxipropil celuloza , celuloza microcristalina, acid lactic.

Contraindicatii: In cazul unei sensibilitati la clotrimazol : in primele trei luni de sarcina; in cazul unei infectii repetate mai mult de 4 ori in 12 luni. Contraindicat sub 18 ani.

Reactii adverse: In cazuri rare : hipersensibilitate sistemica la nivelul: pielii ( eritem , prurit ); sistemului respirator (probleme respiratorii ); sistemului cardiovascular (hipotensiune); sistemului gastrointestinal (greata, diaree ).

Mod de administrare: 1 comprimat vaginal pe zi (seara). Comprimatul vaginal se introduce cat mai profund in vagin seara. Inserarea se face in pozitie asezat pe spate, avand picioarele departate. Atentie! Datorita faptului ca in general atat vaginul cat si vulva sunt afectate este necesar un tratament combinatoriu (pentru ambele zone). A nu se aplica in perioada menstruala . Tratamentul trebuie terminat inainte de inceperea menstruatiei. Gyno Canesten 1 poate reduce eficacitatea si siguranta unor produse din latex, precum prezervativele si diafragmele. Eficacitatea spermicidelor vaginale poate fi de asemenea redusa. Efectul este temporar si dureaza numai in timpul tratamentului.

Mod de utilizare: Inserarea comprimatelor vaginale cu aplicatorul: 1. Trageti de tija aplicatorului pana se opreste. Ca sa introduceti comprimatul vaginal in aplicator, deschiderea acestuia trebuie presata pentru a lua o forma ovala. Puneti comprimatul in aplicator cu varful in sus. 2. Introduceti cu atentie aplicatorul in vagin , cat mai profund. 3. Impingeti partea mobila a aplicatorului pana se opreste, astfel inserandu-se comprimatul in vagin . 4. Aplicatorul poate fi refolosit. Spalati-l cu apa calda dupa folosire. A se scoate tija din aplicator. Comprimatele vaginale se pot insera si fara aplicator. Atentie! A nu se lasa la indemana copiilor ! A nu se folosi dupa expirarea termenului de valabilitate!


Producator: Bayer AG
GYNO CANESTEN 1 - medicamente care incep cu litera G - dictionar medicamente - startsanatate