ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

GYNO CANESTEN 3 < Medicamente care incep cu litera G < Dictionar Medicamente
Indicatii: Infectii ale regiunii genitale ( vaginite ) provocate de fungi (mai ales Candida ) si suprainfectii provocate de bacterii sensibile la Candida . De asemenea in infectii cu: Torulopsis glabrata, Rhodotorula, bacterii grampozitive si gramnegative (in leucoree infectioasa, vaginite , suprainfectii).

Pentru Trichomonas este necesara medicatie orala cu antitricomonazic.

Prezentare farmaceutica: Cutie cu 3 comprimate vaginale + 1 tub de crema vaginala - 20 g si aplicator. Terapie pentru 3 zile.

Compozitie: 1 comprimat vaginal contine 0,2 g clotrimazol . Alti ingredienti: pentahidrat de calciu lactat , poli (1-vinil-2-pirolidon), bioxid de siliciu foarte dispersat, lactoza 1 H2O, stearat de magneziu , amidon de porumb , metilhidroxipropilceluloza, celuloza , celuloza microcristalina, acid lactic.

Contraindicatii: In cazul sensibilitatii la clotrimazol ; in primele trei luni de sarcina; in cazul unei infectii repetate de mai mult de 4 ori in 12 luni; contraindicat sub 18 ani.

Reactii adverse: In cazuri rare : hipersensibilitate sistemica la nivelul pielii ( eritem , prurit ); la nivelul sistemului respirator (probleme respiratorii ); la nivelul sistemului cardiovascular ( hipertensiune ); la nivelul sistemului gastrointestinal (greata, diaree ).

Mod de administrare: 1 comprimat vaginal pe zi, timp de 3 zile. A nu se aplica in perioada menstruala , tratamentul trebuind a fi incheiat inainte de inceperea menstruatiei. Dupa primele 3 luni de sarcina se poate administra, dar fara a folosi aplicatorul. Gyno Canesten 3 poate reduce eficacitatea si siguranta unor produse din latex, precum prezervativele si diafragmele. Eficacitatea spermicidelor vaginale poate fi redusa, dar efectul este temporar si dureaza numai in timpul tratamentului.

Administrare: Inserarea comprimatelor vaginale cu aplicatorul: 1. Trageti de tija aplicatorului pana se opreste. Ca sa introduceti comprimatul vaginal in aplicator, deschiderea acestuia trebuie presata pentru a lua o forma ovala. Puneti comprimatul in aplicator cu varful in sus. 2. Introduceti cu atentie aplicatorul in vagin , cat mai profund. 3. Impingeti tija aplicatorului pana se opreste astfel inserandu-se comprimatul in vagin . 4. Aplicatorul poate fi refolosit. Spalati-l cu apa calda dupa folosire. Se scoate tija din aplicatorul. Comprimatele vaginale se pot insera si fara aplicator. A nu se lasa la indemana copiilor . A nu se folosi dupa expirarea perioadei de valabilitate!

Producator: Bayer AG
GYNO CANESTEN 3 - medicamente care incep cu litera G - dictionar medicamente - startsanatate