ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

MECLOZOL < Medicamente care incep cu litera M < Dictionar Medicamente
Indicatii: Curativ: vaginite microbiene cu germeni piogeni aerobi si/sau anaerobi, trichomoniaza vaginala (in asociere cu administrarea de metronidazol per os), vaginite fungice cauzate de specii din genul Candida sau Torulopsis, vaginite parazitare, bacteriene , fungice sau mixte la femei cu mucoasa atrofica.

Profilactic: in trim. II si III de sarcina la gravide cu micoza vaginala in antecedente; femei tratate cu antibiotice, imunosupresive, corticosteroizi, citostatice ; inainte de interventii endouterine (biopsie de endometru, histerosalpingografie, histeroscopie, histerotubatie etc.); inainte si dupa interventii chirurgicale in regiunea cervicala si vaginala.

Compozitie: Comprimate vaginale continand: metronidazol 0,5 g, clotrimazol 0,150 g, neomicina 0,200 g, acetat de hexestrol 0,001 g.
Actiune farmacoterapeutica: Produsul are un spectru larg de actiune asupra parazitilor, fungilor si florei bacteriene aerobe si anaerobe, fiind in acelasi timp antiinflamator , cicatrizant si regenerator al mucoasei vaginale .

Contraindicatii: Vaginite la femei cu tumori benigne si maligne estrogenodependente.

Mod de administrare: In vaginite acute (trichomoniazice, bacteriene , fungice) cate un comprimat dimineata si seara 1-2 zile, apoi un comprimat seara 6-8 zile. In vaginitele subacute si cronice, cate un comprimat seara la culcare 8-10 zile.
Profilactic: Cate un comprimat la interval de 7-10 zile. Comprimatele se introduc cat mai profund in vagin , pacienta fiind in pozitie culcata.

Forma de prezentare: Cutie cu o placheta cu 6 comprimate vaginale .

Conditii de pastrare: La adapost de caldura si umiditate.

Producator: Sicomed

NOTA! Produsul nu mai este pe piata.
MECLOZOL - medicamente care incep cu litera M - dictionar medicamente - startsanatate