ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

MILGAMMA DRAJEURI < Medicamente care incep cu litera M < Dictionar Medicamente


combinatii

Indicatii:

Afectiuni neurologice diferite, neuropatii si polineuropatii (diabetica, alcoolica s.a.) nevralgii, nevrite, herpes zoster, pareza faciala, leziuni miocardice prin deficit de vitamina B1, afectiuni reumatice, mialgii, fenomene de suprasolicitare si in reconvalescenta.
Informatii pentru pacient: Vitaminele din complexul B sunt folosite nu doar pentru corectarea unor stari deficitare, ci au in doze ridicate si alte proprietati farmacologice, care explica efectele antialgice si regenerative, obtinute prin Milgamma drajeuri. Benfotiamina este forma liposolubila a vitaminei B1, care constituie o imbunatatire prin faptul ca, resorbtia este de cateva ori mai buna decat cea a unor cantitati egale de vitamina B1 clasica, hidrosolubila. Dupa resorbtie benfotiamina este transformata in organism in vitamina B1. Aceasta regleaza metabolizarea hidratilor de carbon, care are importanta deosebita in metabolismul nervos. Vitamina B12 este indispensabila pentru metabolismul celular, o vascularizatie normala si pentru functionarea sistemului nervos. Regleaza productia proprie a acizilor nucleici si ca atare dezvoltarea altor nuclei celulari.

Contraindicatii:

Suspiciune de hipersensibilitate la tiamina.

Reactii adverse:

In cazuri izolate pot aparea reactii de hipersensibilitate (eritem, urticarie).

Compozitie:

1 drajeu contine: componenti activi 50 mg benfotiamina, 250 µg ciancobalamina. Alti componenti: talc, amidon de porumb, polividon, stearat de Mg, carbonat de Ca, macrogol, gummi arabicum, Schellack, coloranti E 122, E 124, E 171, E 172. Nu contine gluten, contine lactoza.

Mod de administrare:

Daca nu exista alta indicatie, se administreaza 4x1 drj./zi. In cazuri mai usoare ca roborant si in convalescenta 1-2 drj./zi. Administrarea se face dupa masa, nemasticat, cu putin lichid.
Conservare: A se pastra ferit de lumina si caldura. Nu se administreaza preparatul dupa data expirarii.

MILGAMMA, DRAJEURI - medicamente care incep cu litera M - dictionar medicamente - startsanatate