ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

TRIAMCINOLON ACETONID < Medicamente care incep cu litera T < Dictionar Medicamente
Indicatii: Blefarite, eczeme palpebrale, salazion infectat, orjelet, conjunctivite alergice, estivale, foliculare. Keratite punctiforme si flictenulare; irite. În tratamentul preventiv al reactiilor inflamatoare si al complicatiilor infectioase în oftalmochirurgie. Iritatia sau infectia cavitatilor de enucleare .


Contraindicatii:
Antecedente de hipersensibilitate la vreuna din componentele unguentului; afectiunile oculare de etiologie fungica sau virotica.

Reactii adverse:
Eventualele reactii de intoleranta locala, care de obicei nu necesita întreruperea tratamentului. Foarte rar în cazuri de iridociclita postoperatorie se semnaleaza intoleranta, caracterizata prin congestie, eczematizare palpebrala, hipersecretie seroasa .

Compozitie:
100 g de unguent contine: Triamcinolon acetonid 0,10 g Sulfat de neomicina 1,00 g Colesterol 4,00 g Lanolina anhidra 12,90 g Parafina lichida 54,00 g Parafina farmaceutica 28,00 g

Actiune:
În formula unguentului este asociat un glucocorticoid sintetic de uz topic, dotat cu actiune antiinflamatoare , antipruritica si antialergica, superioara hidrocortizonului, cu un antibiotic cu spectru antibacterian larg. Ambele substante nu au efect sistemic si sunt, în general, bine tolerate de ochi si anexele sale.

Administrare:
Se aplica de 2-3 ori pe zi, pe pleoapa sau în fundul de sac conjunctival, o cantitate de unguent de marimea unui bob de grâu. Durata tratamentului variaza în functie de susceptibilitatea germenilor si de intensitatea reactiilor inflamatorii asociate. Se continua tratamentul timp de câteva zile si dupa disparitia fenomenelor clinice.

Doza: 0.1%
Ambalaj: Cutie x 1 tub x 12g; (3 ani)
Firma producatoare: ANTIBIOTICE SA
TRIAMCINOLON ACETONID - medicamente care incep cu litera T - dictionar medicamente - startsanatate