ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

VITAMINAT SIROP FARA ALCOOL < Medicamente care incep cu litera V < Dictionar Medicamente


combinatii

Indicatii:

Tratamentul deficientelor de vitamine din complexul B cu manifestari ca: cheiloze, stomatite angulare, glosite si dermatite seboreice. Pacientilor cu diete restrictive. Pacientilor cu malnutritie, boli hepatice, diabet zaharat. In senilitate, boli febrile si in timpul convalescentei. La gravide si in perioada de alaptare. Ca adjuvant terapeutic in tratamentul anemiei, in timpul tratamentului cu antibiotice si sulfonamide.

Compozitie:

Fiecare 15 ml (dupa amestecare) contin: Vitamina B1 5 mg; Vitamina B2 5 mg; Vitamina B12 6 g; Nicotinamida 20 mg; Pantotenat de calciu 6 mg.

Actiune:

Vitaminat Sirop este o combinatie de multivitamine pentru profilaxia si tratamentul deficientelor principalelor vitamine din complexul B. Vitamina B1 este implicata in reactiile de decarboxilare necesare metabolismului carbohidratilor, in timp ce Vitamina B2 este vitala pentru reactiile de oxido-reducere celulare. Vitamina B12 este importanta pentru sinteza acizilor nucleici, deci intervine in maturarea celulelor rosii sanguine si de asemenea are rol in mentinerea unei mieline normale la nivelul sistemului nervos. Nicotinamida participa in procesele de respiratie celulara, in procesele de glicoliza si a sintezei de lipide. Pantotenatul de calciu creste metabolismul oxidativ al carbohidratilor, sinteza si degradarea acizilor grasi si sinteza de steroli. Administrarea de Vitaminat Sirop restabileste nivelele tisulare normale ale acestor vitamine hidro-solubile din complexul B si deci are rol important in reducerea morbiditatii, scurtarea perioadei de convalescenta, mentinerea sanatatii si a unei bune dezvoltari a organismului in perioada de crestere.

Mod de administrare:

Copii: 1 lingurita de 3 ori pe zi. Adulti: 1 lingura de 3 ori pe zi sau conform prescriptiei medicului.

VITAMINAT, SIROP (FARA ALCOOL) - medicamente care incep cu litera V - dictionar medicamente - startsanatate