ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

YAYA BEARS < Medicamente care incep cu litera Y < Dictionar Medicamente
Indicatii: Datorita obiceiurilor noastre alimentare (fast food, cola , sucuri de fructe imbuteliate), aportul de vitamine nu este acoperit suficient. In mod special copii sufera de o lipsa de vitamine , pentru ca ei cresc, se joaca, fac sport si sunt afectati de stressul datorat scolii.

Astfel ei au nevoie de o cantitate sporita de vitamine . Dupa perioada de vara, la fel ca si dupa anotimpul de iarna , puterea de aparare a organismului scade, urmand epidemii de gripa , raceli si alte infectii. In mod special copiii sunt afectati de toate acestea. In plus, organismul lor tanar trebuie sa tina piept poluarii mediului in continua crestere. Un efect al poluarii constante a mediului este poluarea aerului si a alimentelor.
Organismul in perioada de crestere poate chiar mai mult decat organismul adultilor nu poate lupta impotriva efectelor poluarii fara un adaos de vitamine si substante nutritive. Din pacate pastilele ce contin vitamine nu sunt prea atractive pentru copii . Copii au nevoie de alte motivatii pentru a lua vitamine . Ursuletii gumati sunt cea mai buna alegere pentru a oferi copiilor aceasta motivatie. Deliciosii YAYA BEARS ajuta sistemul lor imunitar sa faca fata atacurilor permanente din partea mediului inconjurator si in plus, vor fi primii pe lista dulciurilor cerute de ei! Copiii va vor aminti ei insisi ca isi doresc ursuletul zilnic YAYA BEARS. Parinti, aveti grija sa aveti intotdeauna acasa vitaminele YAYA BEARS si sa oferiti in fiecare zi un ursulet copiilor dvs.! Produs inovator sub forma de ursuleti gumati ce contin 9 vitamine (Vitamina A -400 ug, Vitamina D3 -2.5 ug, Vitamina E - 5 mg, Vitamina C -30 mg, Niacina - 9 mg, Biotina -0.075 mg, Vitamina B12 -0.5 ug, Vitamina B6 -1 mg, Acid Folic -100 ug .


Compozitie si Mod de Prezentare
Zahar, sirop de glucoza , gelatina, vitamina C, acid citric, acid nicotinic, vitamina E, acid malic, suc concentrat de fructe , curcumina, extract de ardei rosu, vitamina B6, aroma de lamaie , aroma de zmeura , aroma de portocale , acid folic , biotina, vitamina A, vitamina D3, vitamina B12.

Un flacon contine 60 ursuleti gumati (jeleuri) cu aroma de lamaie , portocala , zmeura .

Contraindicatii
1 ursulet YAYABEARS completeaza necesarul zilnic de vitamine pentru copiii peste 4 ani. Pentru copii se recomanda dozarea dupa sfatul medicului
2 ursuleti YAYABEARS completeaza necesarul zilnic de vitamine pentru adulti
Suplimentele nutritive nu se vor folosi ca un substitute al unei alimentatii diversificate.

Producator:
Amapharm Germania
YAYA Bears - medicamente care incep cu litera Y - dictionar medicamente - startsanatate