Cum poti sa slabesti chiar si in vacanta - articole medicale

Cum poti sa slabesti chiar si in vacantaVacantele nu sunt facute doar pentru a mananca tot ce vrei, sa bei pana nu mai poti, sa pierzi noptile si a doua zi sa dormi intr-un sezlong prefacandu-te ca citesti o carte.

Te poti folosi de timpul liber pe care il ai la dispozitie pentru a pierde in greutate. Acest lucru este valabil chiar si atunci cand calatoresti.

Atunci cand esti plecat in vacanta cu masina poti sa renunti din cand in cand la ea pentru a o inlocui cu mersul pe jos, chiar si pe distantele putin mai lungi.

Mersul pe jos te poate ajuta sa scapi de pana la 500 de calorii pe zi, informeaza AJC.

Renunta la a mai lua cu tine atunci cand esti pe drum chipsuri sau alte snacks-uri si inlocuieste-le cu fructe cum ar fi mere si struguri, dar si cu legume sau branzeturi.

Ai grija sa nu te deshidratezi! Limiteaza insa bauturile racoritoare si mareste consumul de apa. Ai putea incerca sa faci si combinatii de genul jumatate suc de portocale si jumatate apa carbogazoasa. Vei obtine o bautura racoritoare excelenta, care contine numai jumatate din caloriile sucului.

Si daca tot calatoresti, ai putea incerca alimente si specialitati culinare specifice locurilor in care mergi. Unele tari chiar au alimente care reprezenta lectii despre ce inseamna sa mananci sanatos.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-06-2009/cum-poti-sa-slabesti-chiar-si-in-vacanta-844507