Cum sa dai mainilor un aspect mai tanar - articole medicale

Cum sa dai mainilor un aspect mai tanarDe obicei femeile au grija ca tenul fetei sa para mult mai tanar, insa primele semne ale imbatranirii apar si pe maini.

Ai grija sa aplici creme protectoare, sa iti exfoliezi si sa aplici creme cu protectie solara pe fata si gat, insa cum ramane cu mainile? Incepe azi sa depui o atentie marita ingrijirii mainilor astfel incat sa ajungi sa pari mai tanara cu cativa ani.

Indiferent ca este vorba despre vremea rece din timpul iernii sau despre apa calda de la robinet atunci cand speli vasele, incearca sa iti protejezi cat de mult poti mainile, te invata About.com.

Pielea de pe maini este foarte fragila si faptul ca nu o protejezi o face sa imbatraneasca mai repede. Atunci cand faci curat in casa si trebuie sa umbli cu diferite substante si atunci cand speli vasele foloseste manusi de cauciuc sau latex pentru a impiedica respectivele substante sa intre in contact cu pielea. De asemenea, poarta manusi de plastic atunci cand umbli cu apa foarte rece.

Gandeste-te cat de minunat te simti dupa un procedeu de exfoliere a pielii. Prin procesul de exfoliere indepartezi stratul de piele moarta lasand in urma un nou strat de piele sanatos. Exfolieaza-ti mainile cel putin o data pe saptamana si te vei simti mult mai bine.

Incepe ziua prin aplicarea unei creme, dar dupa ce te spali pe maini, pentru a nu indeparta crema. Tine crema pe chiuveta, in acest fel iti va intra in reflex sa o folosesti dupa ce te speli pe mana. Vei simti diferenta dupa o zi.

Ingrijeste-ti cuticulele. In acest mod iti vei "multumi" mainile, dar si unghiile tale se vor bucura de rezultate.

Aplica pe maini creme cu protectie antisolara in fiecare zi. Mainile tale sunt expuse la soare mai tot timpul, mai ales atunci cand te afli la volan. Soarele este principala cauza a imbatranirii. Pentru inceput o sa iti fie greu sa te obisnuiesti, insa pe viitor te vei simti mai bine. Poti lua cu tine o sticluta in care a pui aceasta solutie, astfel nu vei uita sa o aplici.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-03-2009/cum-sa-dai-mainilor-un-aspect-mai-tanar-807343