Cum sa fii motivat atunci cand faci exercitii fizice - articole medicale

Cum sa fii motivat atunci cand faci exercitii fiziceMulti oameni isi doresc sa aiba un corp bine lucrat si pentru acest lucru fac zilnic exercitii. Problema este ca in unele momente nu mai ai chef sa faci exercitii si iti pierzi motivarea. Citeste in continuare cateva trucuri pentru a ramane motivat atunci cand faci exercitii.

Nu lucra singur, ia un prieten sau doi, te sfatuieste Ezine Articles. Daca o sa faci singur aceste exercitii nu vei mai avea chef sa lucrezi. Te vei plictisi si vei abandona exercitiile. Pentru a evita aceasta situatie discuta cu prietenii tai si stabileste cand sa lucrati impreuna, in acest fel vei fi obligat sa te prezinta si sa le faci pentru a nu se supara pe tine.

Verifica-ti progresul. In acest fel vei putea observa cat de mult te-au ajutat exercitiile si in acest fel te vei autocovinge ca trebuie sa continui programul. De asemenea, exista multe exercitii pe care le poti imbunatati cu trecerea timpului. Daca vei lucra cu un prieten, vei putea sa iti compari progresul tau cu cel al amicului. Bucura-te de acest progres.

Cauta provocari mai mari si mai interesante. Dupa ce trece o anumita perioada in care ai facut exercitii, poti incepe sa maresti kilogramele greutatilor sau distanta pe care alergi.

Un aspect important al unui program de facut exerctii este ca astfel iti vei imbunatati si starea de spirit si mintea. Exercitiile fizice te vor ajuta sa te simti bine din toate punctele de vedere, asta si pentru ca ti se va oxigena mult mai bine creierul.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-29-2010/cum-sa-fii-motivat-atunci-cand-faci-exercitii-fizice-991215