Cum sa obtii un bronz perfect in intimitatea baii tale (Galerie Foto) - articole medicale

Cum sa obtii un bronz perfect in intimitatea baii tale (Galerie Foto)Toata lumea stie ca bronzul fals e cel mai sanatos. Doar ca nu toti stiu cum sa il aplice si sa-l ingrijeasca pentru a arata cat mai aproape de cel obtinut la malul marii si pentru a tine mai mult.

Pentru a nu "te bronza" cu inesteticele pete si a nu ti-l lasa pe toate hainele sau birourile, urmeaza pasii descrisi de Daily Mail.

Pasul unu

Exfoliere. Inainte de a aplica produsul, trebuie sa-ti exfoliezi pielea de pe intreg corpul. Vei avea rezultate mult mai bune daca pielea iti este moale si matasoasa.



Pasul doi

Hidrateaza-ti pielea, folosindu-te de creme. Ai grija de zonele cu piele ingrosata: coate, genunchi, glezne. Nu uita de degetele de picioare si chiar incheieturile degetelor. De cele mai multe ori, acestea sunt neglijate.



Pasul trei

Aplica putin cate putin produsul. Nu folosi mult deodata. Miscarile sa fie circulare, ample. Nu uita de spatiul dintre degete si de glezne. Daca nu vrei ca degetele sa imprumute o tenta galbuie, foloseste o manusa protectoare sau spala-te bine pe maini la final.



Pasul patru

Sterge-ti genunchii si gleznele cu o carpa umeda, pentru a inlatura excesul de produs. Curata-ti unghiile de la maini si de la picioare, pentru a evita patarea lor.



Pasul cinci

Tine-ti pielea departe de apa cel putin sase ore (chiar mai mult in cazul pielii foarte pale), pentru a lasa produsul sa-si faca treaba cat mai bine. Cu cat lasi pielea uscata mai mult timp dupa aplicare, cu atat mai mult va rezista bronzul.


http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/05-05-2009/cum-sa-obtii-un-bronz-perfect-in-intimitatea-baii-tale-galerie-foto-740806