Dieta care te slabeste si intinereste - articole medicale

Dieta care te slabeste si intineresteNutritionistii au descoperit dieta minune care te ajuta sa pierzi kilograme si in acelasi timp sa arati cu zece ani mai tanara.

"Mancarea este un mijloc extraordinar de a estompa ridurile si de a reda energie si prospetime tenului tau. Daca vei alege alimentele cu intelepciune vei intineri si iti vei mentine si greutatea ideala", a declarat nutritionista Carina Norris, informeaza The Mirror.

Dieta pe care o propune doctorul Nicholas Perricone are efect anti imbatranire. Dieta Perricone propune un consum mare de ulei de peste care contine multi antioxidanti si elimina radicalii liberi care afecteaza elasticitatea pielii.

Cele mai bune uleiurile sunt cele de somon, ton, scrumbie si sardine. Nivelul mare de proteine pe care il contin mentine elasticitatea pielii.

Apa face minuni pentru frumusetea ta

Cea mai buna metoda impotriva imbatraniri este apa. Chiar daca ai auzit asta de nenumarate ori, apa este esentiala pentru sanatatea si frumusetea ta.

Daca pielea ta este terna e din cauza ca ai consumat prea mult alcool, care ti-a deshidratat pielea. Bea suficienta apa ca sa elimini efectul daunator, asigura-te ca tenul tau are resursele necesare ca sa curete toxinele.

Si laptele de soia este foarte bun pentru frumusetea si silueta ta. Acesta sporeste productia de colagen, inamicul imbatranirii pielii.

Fructele iti intineresc pielea

Daca vrei sa arati tanara, consuma cat mai multe fructe. Primul pe lista este fructul de kiwi, una dintre cele mai bogate surse de vitamina C. Un fruct contine 100% procentul de vitamina C pe care trebuie sa il consumi zilnic. Aceasta ajuta la producerea colagenului si inlaturarea toxinelor.

Avocado nu trebuie sa lipseasca din alimentatia voastra, pentru ca el este plin de vitamina A si E, bune impotriva ridurilor. O portie de fructe de padure pe zi te mentine tanara pentru ca contine antioxidanti. Cerealele pe care le consumi la micul dejun elimina toxinele din organism.

Prunele si stafidele au efecte anti imbatranire. Uita de dieta Atkins, pentru ca o piele extraordinara are nevoie de carbohidrati. Terciul de ovaz face minuni pentru frumusetea ta. Si painea este salvatorul pielii tale, dar nu aia alba. Paine integrala este plina se selenium care mentine elasticitatea pielii.

Super alimentele care te mentin in forma

Migdalele sunt pline de omega 3, proteiene si vitamina E care ajuta pielea sa se repare singura. Consuma o portie mica in fiecare zi. Nu uita de uleiul de masline care este recunoscut pentru beneficiile pe care le aduce frumusetii.

Alunele Adzuki sunt o sursa grozava de zinc si minerale. Zincul este recomandat persoanelor care au acnee. Caisele contin luteina si antioxidanti care repara urmarile lasate de razele ultraviolete.

Spanacul este si el o sursa fantastica de luteina. Rosiile contin lycopene, un puternic antioxidant care reduce riscul de imbolnavire cu cancer la piele. Brocoliul se "lupta" cu radicalii liberi din corp. Acestia sunt plini de substante poluante din mediul inconjurator.

Si nu in ultimul rand, vinul rosu ajuta la circulatia sangelui pielii tale. Un pahar pe seara este chiar recomandat pentru frumusetea ta.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-21-2008/dieta-care-te-slabeste-si-intinereste-439608