Dispozitiv de pedalat in cada (Video, Galerie foto) - articole medicale

Dispozitiv de pedalat in cada (Video, Galerie foto)Relaxarea si exercitiile in forta rareori coexista, insa creatorii FitWet Jet Bike au indraznit sa le combine.

Dispozitivul combina o bicicleta stationara subacvatica si o cada, care, impreuna, reusesc sa faca exercitiile fizice mai atractive, conform apa te va gadila in mod placut, facandu-te sa uiti ca faci efort, va mari dificultatea exercitiului, asa ca si caloriile arse vor fi mai multe. In plus, si socurile vor fi absorbite, durerile, mai ales la nivelul articulatiilor, nemaiaparand.



Cei care au gandit dispozitivul spun ca 30 de minute pe Jet Biking reprezinta echivalentul a doua ore pe o bicicleta standard. Vor fi lucrati muschii sezutului, coapsele, muschii abdominali si cei ai gambelor. In total vor fi arse 800 de calorii pe ora.



In timp ce pedalezi, 12 jeturi de apa te maseaza si iti relaxeaza muschii. Se crede chiar ca celulita este redusa. Indiferent daca este sau nu adevarat, tot e mai bine decat sa pedalezi in plin soare, asudand inestetic.



Pe un ecran se arata atat pulsul, cat si caloriile arse.



Deocamdata nu exista detalii legate de pret, insa cu siguranta o sala de fitwet arata interesant.




http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fitness/dispozitiv-de-pedalat-in-cada-video-galerie-foto-1194830