Perioada optima pentru a slabi, dupa o nastere, un an - articole medicale

Perioada optima pentru a slabi, dupa o nastere, un anPerioada de timp care se recomanda tinerelelor mamici, dupa nastere, pentru a incerca sa scape de kilogramele in plus trebuie sa fie de aproximativ un an, avertizeaza medicii, mentionand ca acestea nu ar trebui sa ia exemplul vedetelor, care incap in tinutele de dinainte de sarcina in doar cateva saptamani.

Este esential pentru sanatatea proaspetelor mamici sa slabeasca gradual, la fel cum este obligatoriu sa-si supravegheze dieta si sa nu-si pedepseasca trupurile cu exercitii extenuante, spun expertii germani si cei britanici, citati de Daily Mail.

Nicole Kidman, spre exemplu, este unul dintre cele mai rele modele cu putinta, ea revenind la silueta de dinainte de sarcina in nici trei luni de cand a adus pe lume primul copil. La fel si Heidi Klum, care prezenta costume de baie la cateva saptamani dupa ce nascuse.

Spre deosebire de majoritatea mamicilor, starurile au o armata de bone, asistente si ajutoare in casa, fapt ce le permite sa-si foloseasca timpul asa cum isi doresc, respectiv facand sport.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/06-23-2009/perioada-optima-pentru-a-slabi-dupa-o-nastere-un-an-795831