Retete naturiste cu arbore de ceai - articole medicale

Retete naturiste cu arbore de ceaiArborele de ceai, folosit ca remediu naturist, este binecunoscut deja pentru efectele sale benefice. Are rol dezinfectant si este pansamentul perfect pentru ranile superficiale sau infectiile pielii.

Nu trebuie sa lipseasca din trusa ta cosmetica, pentru ca poti prepara acasa masti si lotiuni cu efect curativ. Pentru unghiile ingalbenite, poti prepara o lotiune din ulei esential din arbore de ceai, otet si menta, informeaza about.com.

Timp de 20 minute, inmoaie unghiile in lotiunea ta naturista si repeta tratamentul de trei ori pe saptamana. In numai o luna unghiile se vor intari si vor capata culoarea rozalie, sanatoasa.

O alte reteta pentru unghii se obtine din otet, ulei esential de arbore de ceai, levantica si apa distilata. Tamponeaza zona afectata de trei ori pe zi cu extractul obtinut si vei scapa de neplaceri intr-un timp scurt.

Pudra de talc, in care ai adaugat uleiul esential de arbore de ceai si menta, este un bun remediu impotriva mirosului neplacut al picioarelor. Pudreaza de fiecare data cand pleci de acasa si nu te vei jena sa te descalti atunci cand vei merge in vizita.

Respiratie proaspata, ten fara acnee si piele matasoasa

Extractul din arbore de ceai poate inlocui apa de gura. Vei avea o respiratie proaspata in orice moment al zilei, iar bacteriile de la nivelul gurii vor fi indepartate complet.

Amesteca pasta ta de dinti cu picaturi de ulei esential din arbore de ceai si menta. Vei eria dantura de doua ori pe zi, timp de cinci minute, cu noua pasta obtinuta cu proprietati antibacteriene.

Dantura va fi intarita si nu va mai fi sensibila la cald, rece sau dulce. Vei avea un zambet frumos si proaspat in fiecare moment al zilei.

Probleme cu tenul? Inlocuieste lotiunea ta zilnica cu uleiul esential din arbore de ceai, diluat cu apa. Noul produs curata tenul in profunzime si indeparteaza murdaria si bacteriile.

Foloseste produsul dimineata si seara, inainte de aplicarea cremei si vei avea un ten mai curat in numai o luna de utilizare zilnica.

Uleiul esential din arbore de ceai poate fi considerat un ingredient esential pentru transformarea bailor tale zilnice in adevarate sedinte de spa.

Adauga cateva picaturi in apa fierbinte de baie, impreuna cu uleiul esential de levantica si relaxeaza-te timp de 30 de minute. Porii se vor deschide, iar actiunea atibacteriana a extractului iti va lasa pielea matasoasa, cu un miros natural, placut.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-02-2009/retete-naturiste-cu-arbore-de-ceai-905242