Sapte pasi simpli pentru a avea grija de imaginea ta - articole medicale

Sapte pasi simpli pentru a avea grija de imaginea taUnele femei dau vina pe lipsa timpului pentru ca nu se ingrijesc. Este adevarat ca slujba, copiii si relatiile personale iti ocupa tot timpul, insa macar 15 minute pe zi poti sa le rezervi pentru propria persoana. Vrei sa ai mai mult timp pentru tine? Fii organizata.

Fa o baie inainte de culcare, iar dimineata fa doar un dus, te sfatuieste Ineed More Time. In acest mod, dimineata iti va merge mai bine si vei avea timp pentru aranjarea parului, pentru machiaj si pentru un mic dejun sanatos.

Atunci cand incepi sa te machiezi, te impiedici de tot felul de produse de care nu ai nevoie in fiecare zi? Atunci ia o geanta pentru cosmetice si pune separat produsele zilnice de cele pe care le folosesti mai rar. In acest mod, nu vei mai pierde timpul cautand un produs mic intr-o geanta imensa.

Pastreaza-ti crema de maini langa pat, pentru a avea acces mai usor la ea. In acest mod o vei putea folosi in timp ce te uiti la televizor sau cand vorbesti cu partenerul tau despre ce ati facut in ziua respectiva.

Atunci cand copilul tau face baie si trebuie sa il supraveghezi, profita de ocazie si fa-ti unghiile. De asemenea, iti poti da unghiile cu lac in timp ce te uiti la televizor.

Bea multa apa. Trebuie sa faci tot posibilul pentru a bea cantitatea necesara de apa, adica cel putin 8 pahare zilnic. Tine tot timpul dupa tine o sticla cu apa si astfel te vei apropia de cantitatea zilnica necesara.

Atunci cand iti programezi sa mergi la coafor sau la salonul de frumusete, noteaza-ti in agenda. In acest mod, nu vei pierde timpul sa suni din nou pentru a afla ora si data programarii.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-02-2009/sapte-pasi-simpli-pentru-a-avea-grija-de-imaginea-ta-838158