Fibrele din cereale sunt eficiente împotriva degenerescenţei maculare, principala cauză de orbire la vârsta a treia, arată un studiu amplu realizat de specialiştii de la Center for Vision Research, din Sydney, Australia. Potrivit studiului, care a inclus 3.654 de bărbaţi ...
Consumat in cantitati mari, usturoiul are proprietati anticancerigene, protejand organismul de toxine.Conform cercetatorilor de la Universitatea de Stat din Ohio, usturoiul neutralizeaza nitratii care se pot gasi in alimente, mai ales in urma gatirii, fapt evidentiat cu ajutorul unor teste de ...
In fiecare an, sute de mii de oameni sunt diagnosticati cu cancer, aceasta boala afectandu-i atat pe ei, cat si pe familiile lor. Desi prevenirea ei lasa loc de multe controverse, un stil de viata sanatos poate sa tina aceasta maladie la distanta. Ce poti face este sa adopti cateva obiceiuri ...
Intamplator, traditia ne-a lasat data exacta cand a fost consumata pentru prima data aceasta bautura excelenta, careia ii spunem ceai: in anul 2737 i.Hr. Se zice ca, atunci, imparatul chinez Shen Nung, tolanit la umbra unui pom, a cerut un pahar cu apa fierbinte. Intamplator, din pom, i-au cazut ...
Cazurile de cancer la san sunt intr-o continua crestere, factorii de risc fiind numerosi. Pentru a scapa de acesti "dusmani", ai nevoie de aliati. Alimentele potrivite isi vor face simtit efectul, organismul fiindu-ti recunoscator, conform dieta care include nuci poate sa reduca riscul de cancer la ...
Castravetii sunt unele dintre cele mai cultivate legume din intreaga lume, oamenii preferandu-i atat vara cat si iarna. Contin o multime de vitamine, minerale si alti nutrienti care ajuta sanatatea. O jumatate de cana de castraveti feliati contine doar 10 calorii, asta pe langa vitaminele A si C, ...