Lamaita veche, actualul cimbru, nu lipseste din bucataria gospodinelor. Gustul sau deosebit ofera mancarurilor o aroma inconfundabila.Multe condimente folosite in bucatarie au si numeroase proprietati curative, iar cimbrul se numara printre ele. Din frunzele si florile plantei, prin distilare, se ...
Aerocrioterapia te ajută să ”arzi” până la 1000-3000 Kcal pe zi Bucureşti, România – O siluetă de invidiat, coapse fără celulită, o piele mai fermă și un corp tonifiat reprezintă visul oricărei ...
E vara si mult prea cald si aici ma refer, mai ales, la durata, ca cineva sa refuse o bere rece care sa abureasca paharul. Prin compozitia sa bogata, care aminteste de o farmacie cu produse naturiste, berea tonifica, energizeaza, racoreste si, in acelasi timp, hraneste, fiind si un aliment ...
Uleiurile medicinale se pot prepara acasa prin macerarea plantelor, proaspete sau uscate, in ulei de masline, ulei de floarea soarelui, porumb sau soia, procedeu care dureaza intre patru si sase saptamani. Astfel, pot fi preparate uleiuri de sunatoare, levantica, menta, busuioc, salvie, cimbru ori ...
Otravurile, indiferent ca provin de la plante sau animale, folosite cu pricepere, pot fi transformate din substante letale in elixiruri ale sanatatii. Stiinta este perfectionata inca din antichitate. Folosite in cantitati mari, otravurile ucid dar, aplicate in cantitati mici, pot deveni aliatele ...
In acatiste si rugaciuni, noi, crestinii, o numim pe Maica Domnului Floarea cea mai aleasa si inmiresmata, cea care l-a nascut si l-a purtat in brate pe Domnul nostru, Iisus Hristos. Nu intamplator, in 1999, cand a fost in vizita in Romania, Papa Ioan Paul al doilea a spus despre tara noastra ca ...