Acidul folic sau vitamina B9 scade riscul aparitiei hipertensiunii arteriale, arata un studiu efectuat la Universitatea Harvard (SUA). Cercetatorii americani au tinut sub observatie obiceiurile alimentare a 150.000 de persoane, intre 23 si 70 de ani. Participantii la studiu au avut o alimentatie ...
Consumul de broccoli previne atacul de cord si cel vascular cerebral, spun cercetatorii.O substanta chimica gasita in legume stimuleaza sistemul de aparare a organismului pentru a pastra arterele intr-o forma buna, informeaza Daily Mail.Conopida si varza contin si ele aceasta substanta. Guliile, ...
Poti obtine intregul necesar de vitamine din farfurie, fara a fi nevoie sa treci pe la farmacie, cu conditia sa stii ce sa pui pe masa si in ce cantitati. Cat de mult e prea mult si la ce iti folosesc toate aceste vitamine? Toate aceste informatii iti sunt deconspirate de RealSimple, care a stat de ...
Femeile care consuma putini carbohidrati si prea multe proteine, adica exact ce presupune dieta Atkins, au parte de un risc marit de a suferi de atac de cord si cerebral. Expertii incurajeaza femeile sa consume din cand in cand si paine, orez si paste, atat timp cat acestea sunt integrale. Conform ...