Anasonul este un condiment specific bucatariei din Egipt, India si Indonezia si este putin folosit in Romania. El are insa, pe langa gustul dulce si foarte aromat, numeroase intrebuintari curative. Este un excelent sedativ si calmeaza starile de isterie, dar poate fi folosit si ca stimulent ...
Secole de-a randul, oamenii au cautat in Biblie calauzirea si tamaduirea spirituala, dar putini au realizat ca aceasta este si un adevarat manual cu lectii importante despre sanatatea fizica, o istorie a primelor remedii naturiste la care omul din vechime a fost nevoit sa apeleze in caz de boala. ...
De curiozitate macar treci prin piata, in aceasta perioada, ca sa vezi ca tarabele sunt pline de fructe de-ale noastre, romanesti, de toate marimile, culorile si gusturile. Nu sunt perfecte, nu sunt precum cele aduse de peste mari si tari si pe care le gasesti numai in supermarketuri, ambulate in ...
Originar din zona tinuturilor europene ale Marii Mediterane, cimbrul e folosit inca din Antichitate pentru proprietatile sale curative, dar si la prepararea mancarurilor. Ca remediu natural, cimbrul este folosit in caz de probleme cu digestia, chiar si infectii, dar si pentru afectiuni ...