Copiii care mananca zilnic sandvisuri cu sunca si salam risca sa se imbolnaveasca mai tarziu de cancer la intestine, din cauza deprinderilor carnivore capatate in copilarie.Cercetatorii britanici au descoperit ca produsele din carne procesata pot creste riscul aparitie cancerului la intestine, iar ...
Oamenii care au mai un nivel mai mare de Vitamina D in sange sunt mai putin predispusi sa se imbolnaveasca de cancer de colon, arata un studiu recent. In cadrul unui studiu realizat de cercetatorii francezi in parteneriat cu cei britanici pe 1.248 de voluntari care facusera deja cancer de colon si ...
Barbatii mananca de doua ori mai multa carne procesata decat femeile, dar nu stiu ca aceasta poate provoca aparitia cancerului, arata un studiu recent. Sunca si salamul sunt doar cateva dintre produsele care maresc riscul de cancer. Doar doua feliute de sunca pe zi, intr-o viata intreaga, maresc ...
Consumat in cantitati mari, usturoiul are proprietati anticancerigene, protejand organismul de toxine.Conform cercetatorilor de la Universitatea de Stat din Ohio, usturoiul neutralizeaza nitratii care se pot gasi in alimente, mai ales in urma gatirii, fapt evidentiat cu ajutorul unor teste de ...
Cele mai des intalnite recomandari pentru sanatate sunt legate de un regim alimentar pe baza de legume si fructe, care pot proteja de o serie de boli cronice. Nu este insa clar daca un regim vegetarian ar fi cel mai sanatos dintre toate optiunile.Cu siguranta ca persoanele care urmeaza un regim ...