Magia alimentatiei de tip japonez sta in putinta acesteia de a imbina toate nutrientele necesare unei sanatati de invidiat cu alimente cu putine calorii, totul prezentat intr-o maniera delicioasa si imbietoare. Mancarea japoneza concentreaza nutrientii alimentelor in portii reduse ca marime. ...
Legumele si fructele modificate genetic sunt mai actuale ca niciodata, iar controversele in jurul lor rasar ca ciupercile dupa ploaie. Cei care sprijina cercetarile in acest domeniu isi argumenteaza modul de gandire prin "oportunitatea" ce se ofera lumii intregi, aceea de a avea legume si fructe ...
Ciupercile dau un gust mai bun oricarei mancari. Sunt usor de preparat si aduc in oruice farfurie gust, savoare si textura - ca sa nu mai spunem ca bogatia de nutrienti le fac preferatele celor care tin regim sau dieta.Ciupercile reprezinta insa mult mai mult de atat: oamenii de stiinta japonezi au ...
Ciupercile se mananca de mii de ani, faraonii considerandu-le o delicatesa, in timp ce romanii credeau ca sunt un dar catre zei si le mancau doar in timpul festivalurilor. Grecii si chinezii erau convinsi ca ele dau putere, dar si astazi ele sunt considerate alimente complete, cu multiple ...