ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Miez de Caisa Raw pudra (bogat in vitamina B17) 400gr - articole medicale

Miez de Caisa Raw pudra (bogat in vitamina B17) 400gr Raw Apricot Kernels (Powder) B17 Rich 400 grame
Miez de Caisa Raw pudra (bogat in vitamina B17)

Samburi de caise (Pulbere)

Prezentare: 400 g pulbere

Producator: Doctor Bio

Recomandat pentru:

- probleme de memorie (Alzheimer)

- litiaza biliara

- bacterii si infectii

- constipatie

- anemie

- sistem digestiv

- tranzit intestinal

- sistem ocular

- astenie

- imunitate slabita

- carente de calciu, fier, magneziu

Avantaje:

- produs vegan si vegetarian

- nu contine gluten

- nu este modificat genetic

- este singurul aliment cu continut ridicat de Vitamina B17

- reprezinta o sursa bogata de proteine, fibre, fier, zinc, potasiu, fosfor si magneziu

- forma pulbere o face mult mai usor de asimilat (fara dureri dentare)

Descriere

Dr. Ernest Krebs, un biochimist renumit, a izolat in anul 1950, o noua vitamina pe

care a denumit-o vitamina B17, cunoscuta si sub numele de amigdalina (sau laetrile).

Gustul amar al samburilor de caise se datoreaza acestui compus din seminte, cunoscut

sub numele de B17. Vitamina B17 este o substanta care se gaseste in mod natural in peste

1200 produse alimentare diferite, inclusiv in semintele de fructe, cum ar fi caise, prune,

cirese, portocale, nectarine, mere, piersici si in nucile crude.

O dieta echilibrata este esentiala pentru o viata sanatoasa. Putini dintre noi

consuma suficiente vitamine si minerale din alimentele pe care le mananca. Suplimentele

nutritive devin necesare pentru functionarea optima a organismului. Vitamina B17 este

doar una din nutrientii de care corpul nostru are nevoie.

Samburii de caise reprezinta cea mai bogata sursa naturala de vitamina B17.

Dintre toate alimentele care contin B17, s-a demonstrat ca semintele de caise contin cea

mai mare cantitate de vitamina B17, in plus mai contine si B15 si enzime naturale.

Vitamina B17 combate o multime de afectiuni si este un ajutor in lupta impotriva

diverselor infectii si bacterii, ajutand la refacerea tesutului bolnav. Reprezinta si un

tonifiant extraordinar pentru organele interne (ficat si inima) si imbunatateste vederea.

Samburii de caise mai contin celuloza si pectina, care pot fi folositi in tratarea

constipatiilor usoare, favorizand tranzitul intestinal. Un compus important este si fierul,

care se regaseste in acesti samburi, compus care favorizeaza producerea de hemoglobina

si transportul de oxigen.

Mai multe studii facute in Statele Unite ale Americii indica miezul acestor fructe

ca fiind printre cele mai puternice si eficiente alimente pentru stoparea si chiar inversarea

proceselor de imbatranire.

Contributii:

- trateaza tensiunea arteriala

- stimuleaza imunitatea

- ajuta la probleme legate de memorie (Alzheimer)

- amelioreaza afectiunile respiratorii (astm, bronsita, tuse cronica)

- usureaza afectiunile stomacului

- reprezinta un bun adjuvant pentru litiaza biliara

- amelioreaza durerile provocate de artrita

- indicat adultilor care sufera de polihipovitaminoze, astenii, carente de calciu, fier si

magneziu

- imbunatateste sistemul osos

- mentine tineretea biologica

- efect laxativ

Mod de administrare:


Administrare interna:

Adulti: 3-5 lingurite/zi

Copii: ½-1 lingurita/zi

Se recomanda cate 10 g in cure de 10 zile.

Se folosesc in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri sau iaurturi.

Ideal pentru sportivi, vegetarieni, vegani si pentru dieta paleolitica.

Compozitie:


Samburi de caise (Prunus armeniaca) (pulbere)……………………………..400 g

Valori nutritionale/100g:

Calorii: 241kcal

Proteine: 3.4g

Lipide: 0.5g

Carbohidrati: 62.6g

Fibre: 7.3g

Atentie!

Datorita continutului ridicat de cianura, compusi care nu sunt benefici pentru sanatate,

acestia pot fi toxici administrati in doze mari, prin urmare nu se recomanda consumarea

in cantitati mari a pudrei de samburi de caise!

Conditii de pastrare:

Termenul de valabilitate al semintelor de caise, la temperatura camerei este de patru luni,

dar daca se pastreaza intr-un loc racoros si uscat este vorba despre un an.

http://www.mamanatura.ro/sanatate/antitumoral/pudre/miez_de_caisa_raw_pudra_bogat_in_vitamina_b17_400gr-p10080997



Miez de Caisa Raw pudra (bogat in vitamina B17) 400gr - articole medicale rss - startsanatate