ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

"Sarituri de cangur", o noua metoda de fitness - articole medicale

"Sarituri de cangur", o noua metoda de fitnessO noua metoda de a face sport, "kangoo jumps" (sarituri de cangur) a ajuns si in salile de fitness din Bucuresti.

"Kangoo jumps" sunt niste ghete speciale, asemenea rolelor, doar ca, in loc de roti, au un arc. Initial, ele au fost concepute pentru reabilitarea persoanelor care au suferit diverse interventii chirurgicale, informeaza Evenimentul Zilei.

Ghetele pot fi insa incaltate cu succes si de cei care si-au pus in gand sa arda calorii intr-un mod haios. Cu "kangoo jumps" in picioare fac miscare si astronautii, la NASA, dupa ce se intorc din diverse misiuni.

Incaltarile speciale au sub talpa un arc, intins de la calcai pana la varf. La fiecare pas, arcul se intinde si revine la pozitia normala. Talpa absoarbe socurile datorate impactului cu solul si creeaza un efect de ricosaj menit sa scada - cu pana la 60% - impactul asupra gleznelor, genunchilor, soldurilor sau spatelui.

"Kangoo jumps" pot fi folosite la alergare, fitness, corectarea si prevenirea mai multor probleme de sanatate, jocuri, dans sau pura distractie.

Ghetele "kangoo jumps" au fost inventate in Suedia, in 1994, si au inceput sa se vanda in SUA, prima data in California, pe la sfarsitul anilor '90.

Cei care sunt curiosi de "sariturile de cangur" sunt asteptati pe 7 septembrie, la Sala Polivalenta, sa le probeze gratis.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-26-2008/sarituri-de-cangur-o-noua-metoda-de-fitness-395430




"Sarituri de cangur", o noua metoda de fitness - articole medicale - startsanatate