ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

3 investitii in frumusete care merita efortul - articole medicale

3 investitii in frumusete care merita efortulSa gasesti un moment pentru a te ingriji in aceasta in lume in care totul este in continua miscare este ceva aproape imposibil de realizat. Cu toate acestea, exista cateva obiceiuri care merita sa se afle pe lista ta cu lucuri "de facut". Citeste in continuare ce investitii in frumusete merita si care nu.

Tunsoarea este o investitie care merita tot timpul si banii cheltuiti, pentru ca daca parul tau are o forma, iti va fi mult mai usor dimineata sa te aranjezi mai repede, potrivit About.com. Daca esti adepta parului scurt, este bine de stiut ca acesta se usuca mult mai repede, insa va trebui sa mergi de mai multe ori la salon pentru a-i reda forma.

Pensarea sprancenelor intr-un mod profesionist. Sprancenele ingrijite si bine definite dau un aspect foarte placut fetei, asa ca mergi la salon pentru a avea parte de un astfel de aspect. Dupa aceasta vizita, vei avea o baza solida si apoi trebuie sa pensezi doar ceea ce creste in plus. Nu este recomandabil sa incerci sa dai o forma spancenelor acasa, exista riscul sa gresesti si sa nu ai cum sa repari greseala.

Spalarea si hidratarea in fiecare seara. Vei spune ca seara abia mai ai energie pentru un dus si pentru a te spala pe dinti. Dar sa nu te demachezi in fiecare seara se poate dovedi o decizie gresita. In plus, daca vei face un dus cu apa potrivita si vei folosi o crema hidratanta te vei trezi mult mai bine a doua zi dimineata.

Nu merita sa isi pui extensii de gene. Chiar daca suna bine ideea de a avea gene cat mai lungi, nu merita efortul. Dureaza cel putin doua ore sa le aplici si incep sa se deterioreze imediat ce ai parasit salonul. Necesita foarte mult timp si pentru ingrijire, trebuie sa te prezinti la salon pentru ingrijire la cel mult doau saptamani si costa o avere. Incearca sa folosesti un rimel bun pentru aceleasi rezultate.

Chiar daca iti doresti foarte mult sa ai o piele bronzata, evita sa folosesti un pulverizator pentru a te bronza. Nu merita timpul pierdut, pentru ca vei avea acelasi efect ca o crema autobronzanta. In plus, risti sa te simti asemeni unei masini intr-o spalatorie :).
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-05-2009/3-investitii-in-frumusete-care-merita-efortul-807488




3 investitii in frumusete care merita efortul - articole medicale - startsanatate