ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

4 moduri surprinzatoare de a face rost de mai multa energie - articole medicale

4 moduri surprinzatoare de a face rost de mai multa energieDaca simti ca, in mijlocul zilei, puterile te lasa si o moleseala te incearca, garantand esecul activitatilor ce vor urma, nu e totul pierdut. Nici macar nu e nevoie sa recurgi la rezervele strategice de cafeina. Tine de tine sa te energizezi si sa iti continui ziua.

Iar daca deja ai mancat, iar alimentele care ti-ar putea reface rezervele de energie nu mai intra in discutie, poti recurge la cateva trucuri pe cat de ingenioase, pe atat de benefice intr-un moment de criza ca cel prin care treci tu.

Schimba-ti sosetele

Oricat ar parea de ciudat, o metoda foarte buna de a te simti revigorat este sa iti schimbi sosetele. Ia cu tine o pereche de schimb si, daca esti singur in birou, scoate-le pe cele pe care le porti, lasa-ti cateva secunde piciorul gol si pune perechea de schimb.

Vei fi surprins de explozia de prospetime care te va inunda. Iar daca procedezi asa dupa pranz sau dupa amiaza, iti vei asigura energia macar pana la sfarsitul zilei de munca, te sfatuieste Shine.

Regandeste orele la care faci sport

Daca esti printre aceia care, din lipsa de timp sau pentru ca sunt pasari de noapte, fac sport seara, poate ar fi bine sa-ti revizuiesti putin programul. Expertii sunt de parere ca persoanele care fac sport seara, inainte de a se culca, fac ca in creierul lor sa ajunga hormonii stresului, care ii impiedica sa adoarma apoi.

Degeaba arzi calorii daca nu te vei putea odihni asa cum trebuie, iar a doua zi vei fi iar lipsit de energie.

Miroase niste citrice

Mai multe studii recente au demonstrat ca uleiurile esentiale din citrice sau lotiunile care au la baza aceste fructe energizeaza instantaneu, determinand intreg organismul sa intre in stare de alerta.

Acum ai si o scuza sa iesi la cumparaturi; doar e nevoie de o lotiune care sa te mobilizeze sa muncesti mai mult si sa ceri o marire de salariu.

Ridica-te pe varfuri

Din pacate pentru colegii tai de birou, si aceasta metoda presupune, daca nu cumva porti balerini, descaltarea. Si asta pentru ca, dupa cum explica un expert din Dallas, Connie Tyne, aceasta este cea mai buna metoda de a-ti trezi sistemul circulator.

Calca in diferite feluri, astfel incat diferite puncte din degetele de la picioare sa intre in contact cu podeaua. Cum sangele va circula mai cu spor, mai mult oxigen si glucoza vor ajunge peste tot in corpul tau, ajutandu-te sa te simti mai energizat.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-02-2009/4-moduri-surprinzatoare-de-a-face-rost-de-mai-multa-energie-901612
4 moduri surprinzatoare de a face rost de mai multa energie - articole medicale - startsanatate