ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

6 din 10 americani beau - bogatii cel mai mult - articole medicale

6 din 10 americani beau - bogatii cel mai multAproape doua treimi dintre adultii din SUA se considera bautori, arata un raport guvernamental facut public miercuri.

Barbatii sunt mai atrasi de alcool decat femeile, iar cei cu mai multa educatie se dedau mai des acestui viciu. Un sfert dintre americani spun ca se abtin de la alcool de cand se stiu, relateaza HealthDay.

In cadrul studiului realizat in perioada 2005 - 2007, au fost adresate intrebari legate de alcool, fumat, greutate, activitate fizica si odihna, in cazul americanilor de peste 18 ani.

In ceea ce priveste alcoolul, a reiesit ca 68% dintre barbati beau, in timpc e in randul femeilor doar 55% au aceasta preocupare.

Albii caucazieni au un apetit mai mare pentru alcool decat americanii de culoare, cei cu origini asiatice sau amero-indiene.

Alcoolul e la mare pret printre americanii cu studii, aproape 3 sferturi dintre acestia spunand ca beau, comparativ cu doar 44% care au aceeasi preocupare dintre detinatorii de diplome de bacalaureat si atat.

Americanii instariti consuma si ei mai mult alcool, 73% dintre cei care au venituri de patru sau mai multe ori peste limia saraciei avand aceasta patima, comparativ cu 45% dintre cei care traiesc sub limita saraciei.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-18-2010/6-din-10-americani-beau-bogatii-cel-mai-mult-1003388




6 din 10 americani beau - bogatii cel mai mult - articole medicale - startsanatate