ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

9 trucuri pentru a tine gripa la departare - articole medicale

9 trucuri pentru a tine gripa la departareE sezonul gripei si cu totii incearcam sa ne protejam cum putem de aceasta afectiune. In afara de aspirina si ceaiuri, sunt si metode mai usoare prin care poti tine la departare germenii - nu trebuie decat sa fii mai atent la obiceiurile pe care le repeti zi de zi.

Cum gripa se raspandeste cu rapiditate, urmeaza si tu cei noua pasi indicati de FoxNews pentru a tine boala la departare in sezonul rece.

Nu doar iti vei intari sistemul imunitar, ci vei avea si o sanatate generala mai buna, un tonus mai bun si pofta de viata.



Masajul

Un masaj limfatic este cea mai buna modalitate pentru a-ti ajuta organismul sa scape de toxine, ca sa nu mai vorbim ca te relaxeaza si te pregateste pentru o noua saptamana grea de lucru.



Relaxeaza-te

Stresul iti afecteaza serios sistemul imunitar, creand brese prin care pot patrunde virusurile. Cel mai bine este sa incerci sa te relaxezi in timpul sezonului rece. Daca seful te aglomereaza cu munca sau situatia financiara a familiei te streseaza, gaseste modalitati sa te relaxezi- pauze, plimbari, yoga.



Asculta muzica

Un studiu care a evaluat efectele muzicii asupra sistemului imunitar al unei femei insarcinate a relevat ca ascultarea unor piese placute imbunatateste cursul sarcinii.



Razi

Daca n-ai de ce rade, preia tu problema si spune tu cateva bancuri! Rasul sporeste imunitatea organismului prin scaderea nivelului stresului si anxietatii. Mai mult, o sesiune zdravana de ras relaxeaza tensiunea din muschi si mareste fluxul de oxigen din sange.



Dormi

Daca dormi opt ore neintrerupte in fiecare noapte sistemul tau imunitar iti va multumi. Lipsa somnului poate mari nivelul hormonilor de stres care submineaza sistemul imunitar.



Fa sport

E bine sa transpiri macar 30 de minute, trei zile pe saptamana. Sportul mareste nivelul hormonilor care ajuta imunitatea organismului, ca sa nu mai vorbim de faptul ca este cea mai buna metoda de indepartare a stresului.



Bea apa

Cand bei multa apa, se vede pe pielea ta, pe corp si mai ales in efectele asupra sistemului imunitar. Nu uita, pielea este prima linie de aparare a organismului, asa ca sanatatea pielii inseamna sanatatea intregului corp.



Mananca sanatos

In sezonul rece, mai mult ca oricand, e bine sa fii atent la ce mananci. Persoanele obeze fac mai mult efort pentru a scapa de o infectie, asa ca incearca sa atingi greutatea ideala a corpului tau. Pastreaza pe termen lung obiceiul de a avea o dieta bazata pe legume si fructe, pentru a obtine cele mai importante vitamine si minerale de care are nevoie organismul tau.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-25-2009/9-trucuri-pentru-a-tine-gripa-la-departare-927828




9 trucuri pentru a tine gripa la departare - articole medicale - startsanatate