ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Abureste-te, ca sa ramai sanatoasa! - articole medicale

Abureste-te, ca sa ramai sanatoasa!Credeai ca aburul iti face rau? Dimpotriva. Te ajuta sa lupti cu racelile, calmeaza durerile si are o actiune benefica asupra pielii.

Amelioreaza-ti raceala Profita de aburii din dusul tau timp de 15 minute, bineinteles, dupa ce ai inchis usa la baie. Vei vedea ca nasul se va decongestiona, la fel si sinusurile, ajutandu-te sa respiri mai usor.

Relaxeaza-te in cada, unde ai adaugat cateva picaturi de ulei esential de eucalipt, pentru a lupta cu inflamatiile. Daca respiri acest abur vei tusi mai putin si iti vei simti pieptul decongestionat.

Adio, dureri! 5 pana la 15 minute petrecute intr-o incapere cu aburi, fie ca e vorba despre propria ta baie sau de dusul de la sala, iti pun sangele in miscare, ajutandu-te sa scapi de durerile articulare si relaxand muschii.

Aproape imediat te va inunda o stare de confort, spun specialistii de la Universitatea Auburn din Montgomery, Alabama, citati de Health.com.

Daca ai probleme cu inima, acest "tratament" este contraindicat. Caldura iti poate face inima sa bata prea repede.

Catifeleaza pielea Daca pielea ta resimte frigul, chiar daca iarna inca n-a lovit, te poti descurca si in lipsa unui tratament scump la spa. Fa ce stii de la bunica: toarna apa fierbine intr-un bol larg, pune-ti un prosop deasupra capului si inspira aerul fierbinte.

Caldura si umezeala vor face ca porii sa se deschida pentru a absoarbe si mai bine umezeala. Te vei alege cu o piele perfect hidratata si matasoasa.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-29-2009/abureste-te-ca-sa-ramai-sanatoasa-935517




Abureste-te, ca sa ramai sanatoasa! - articole medicale - startsanatate